Tot a punt per a les IV Jornades Professionals d’FP de l’IES Serra Mariola

El pròxim dijous 15 de febrer se celebraran les IV Jornades Professionals d’FP de l’IES Serra Mariola de Muro. Es comptarà amb la participació de destacats experts i professionals de l’àmbit turístic i cultural, que compartiran els seus coneixements i experiències amb tot l’alumnat així com als participants que vulguen acudir, ja que és un esdeveniment obert al públic, fins a completar aforament.

La jornada començarà a les 9:00 hores amb la inauguració per part de Vicent Molina, alcalde de Muro i Carolina Iváñez, regidora de Turisme. Seguidament, es tindran les xerrades de Carlos Tamarit, responsable de vendes de TUI VIAJES; Jesús Martínez, responsable de vendes de Costa Cruceros i de Fiona Maxence, gestora cultural de Pro21 Cultural.

Participarà també Sílvia Tortosa, alumna dels cicles de turisme que presentarà la guia didàctica “Als peus de Mariola” que té el seu origen en el projecte “La Volta a la Mariola en 6 dies”, i per a finalitzar es presentarà “Jo també vaig”, un projecte de turisme inclusiu, creat per l’alumnat de 2n del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística del CIPFP La Costera i que ja va tindre l’oportunitat de presentar també a FITUR.

D’aquesta manera es dona continuïtat un curs més a les jornades professionals a l’IES Serra Mariola, on participen de primera mà en la seua organització l’alumnat dels dos cicles formatius de grau superior que s’imparteixen al mateix centre: Guia, Informació i Assistències Turístiques i Agències de Viatge i Gestió d’Esdeveniments.