Muro presenta les XVIII Jornades per a la Sostenibilitat amb activitats per a tots els mesos de 2024

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Muro presenta una nova edició de les Jornades per a la Sostenibilitat que enguany porten per títol ‘Canvi Sistemàtic’ i que es realitzen amb Más »

Muro celebrarà el Dia de la Dona amb un ampli programa que inclou exposicions, tallers i xarrades per a reivindicar una igualtat real

L’Ajuntament de Muro ha organitzat un variat programa d’activitats per celebrar el Dia de la Dona el proper 8 de març. L’objectiu d’aquestes activitats és divulgar, conscienciar i reivindicar la necessitat d’aconseguir Más »

 

EL QUE VOLEM SABER (1 MARÇ) 2ª PART

ESPECIAL LA FESTA AMB EL CAPITÀ CRISTIÀ 2024 DE LA FILÀ PIRATES, YAGO JULIÁ.

EL QUE VOLEM SABER (1 MARÇ) 1ª PART

ESPECIAL LA FESTA AMB L’ALCALDE PEDANI DE SETLA, JAVI BERENGUER, AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DEL MIG ANY FESTER.

Punt i Coma i l’Ajuntament de Cocentaina ofereixen un grup d’ajuda per a persones amb trastorns alimentaris

El grup, dirigit a persones de més de 35 anys, es reunirà a partir de març al Centre Social Real Blanc i requereix una inscripció prèvia

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Serveis Socials, està compromés amb la lluita contra tota classe de trastorns de la conducta alimentària, incloent-hi l’anorèxia, la bulímia o el trastorn de la fartanera, entre altres.

Per aquest motiu, el consistori contestà ha decidit col·laborar amb l’associació Punt i Coma, que fa molts anys que treballa aquesta problemàtica, i organitzar un grup d’ajuda per a adults de més de 35 anys.

Les inscripcions ja estan obertes i les sessions tindran lloc al Centre Social Real Blanc a partir de març. Els interessats podran dirigir-se al Departament de Serveis Socials o posar-se en contacte directament amb l’associació Punt i Coma mitjançant les seues xarxes socials o enviant un correu a punticoma2022@gmail.com.

En paraules de Javi Sansalvador (Compromís), regidor de Serveis Socials, «des de l’Ajuntament de Cocentaina volem mostrar tot el nostre suport a les persones que sofreixen trastorns de la conducta alimentària i donar-los una solució mitjançant aquest grup d’ajuda. El Departament de Serveis Socials està i estarà sempre al costat de la ciutadania i les persones que necessiten el nostre ajut».

EL QUE VOLEM SABER (29 FEBRER) 2ª PART

MURO PREPARA UNA COMPLETA PROGRAMACIÓ PER A CELEBRAR EL DIA DE LA DONA. ENS AMPLIEN LA INFORMACIÓ REBECA PÉREZ, REGIDORA D’IGUALTAT; SAÚL SERRANO, REGIDOR D’ESPORTS; PAU VICEDO TÈCNIC D’ESPORTS I TONI REIG, PRESIDENT DEL CLUB D’ESPORT DE MUNTANYA «LES LLEBRES».

EL QUE VOLEM SABER (29 FEBRER) 1ª PART

LES JORNADES PER LA SOSTENIBILITAT CELEBREN 18 ANYS A MURO AMB UN NOU FORMAT. ENS DONEN MES INFORMACIÓ LA REGIDORA DE MEDI AMBIENT, CAROL IVÁÑEZ I CARLA REIG, TÈCNIC DE L’OFICINA DE MEDI AMBIENT.

Cocentaina aposta per la inclusió i l’oci de les persones amb discapacitat

Cocentaina s’ha sumat al projecte «Pobles en Moviment», que impulsa l’Associació SOMRIU amb l’objectiu de promoure la inclusió de les persones amb discapacitat i millorar la seua qualitat de vida mitjançant les activitats d’oci.

Aquesta iniciativa, dirigida a qualsevol persona amb discapacitat d’entre 10 i 65 anys, busca millorar les habilitats socials i de comunicació interpersonal, gestionar les decisions conjuntes, el treball en equip i la resolució de conflictes; potenciar l’autonomia personal i social; fomentar l’autodeterminació en la presa de decisions vitals, així com sensibilitzar la comunitat sobre tot allò relacionat amb la discapacitat.

Les sessions se celebraran 2 dissabtes no alterns al mes entre les 10 i les 13 hores a partir de març i fins a desembre (excloent agost) mitjançant una metodologia mixta amb mètodes actius i passius, entre els quals trobem diversos tallers (cuina, tintat de camisetes, argila…), excursions (a la biblioteca, al Museu Fester, al Museu Arqueològic, a la piscina…), sessions de cinema o gimcanes, entre moltes altres activitats.

Els interessats en participar, poden dirigir-se directament a l’Associació SOMRIU o al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cocentaina, situat al Centre Social Real Blanc.

En paraules de Javi Sansalvador (Compromís), regidor de Serveis Socials, «des de l’Ajuntament de Cocentaina, continuem apostant decididament per la inclusió de totes les persones. Volem una Cocentaina sense barreres i on totes les persones tinguen cabuda i puguen gaudir de totes les oportunitats que tenim al nostre poble».