L’Associació de Jubilats de Muro celebra la seua Setmana Cultural

Del 20 al 28 de novembre se celebra a Muro la XXIX Setmana Cultural de l’Associació de Jubilats i Pensionistes UDP Penya el Frare amb un ampli programa d’actes.

La Setmana Cultural s’inicia dilluns que ve, a les 18.30 hores, amb la missa en memòria dels socis difunts. La missa tindrà lloc en l’Ermita de la Mare de Déu i en la mateixa participarà el cor de l’associació. Una vegada acaba la missa i en el Centre Social hi haurà berenar per a tots els socis.

El dimarts 21 de novembre, a les 18.30 hores, hi ha programada una xarrada «Murers en la guerra de Cuba» a càrrec de Pere Corredor i Rafael Alonso en el Centre Cultural Polivalent.

Els actes seguiran el dijous dia 22 amb l’exhibició de tallers formatius, a les 18.30 hores, en el Centre Cultural Polivalent. Participen els grups de gimnàstica, guitarra i el cor de l’associació. Segons informa l’organització en la mateixa gala hi haurà un recital de poesies i un homenatge als socis més veterans.

El divendres 24 de novembre se celebrarà el tradicional dinar de germanor, enguany en la seu la Filà Pirates.

Els actes finalitzaran el dimarts dia 28, a les 19.00 hores, amb la representació a càrrec del grup de teatre Penya el Frare de la comèdia «Conillets amagar» en el Centre Cultural Polivalent. Obra escrita per Rafael Calvo Cardona i dirigida per Manuel Pérez Berenguer.