FPA Beniassent comença el curs 2023-2024 el dimarts 19 de setembre

FPA Beniassent ja ho té tot preparat per a començar el curs 2023-2024. Aquesta setmana s’incorporaran tots els grups, tant a Cocentaina com a Muro: ensenyaments reglats (Alfabetització, persones Neolectores, Educació de Base i Graduat en Educació Secundària), programes formatius (tots els nivells de valencià de la JQCV, castellà i valencià per a persones migrants, anglés i informàtica, Accés a Cicles de Grau Superior) i formació no formal o tallers (teatre, pintura i dibuix, activitats de manteniment –ioga, zumba, balls de saló, pilates–, guitarra i bandúrria, l’entorn a peu, restauració de mobles, ceràmica, confecció…).

El dilluns de vesprada, a les 18h, es farà la inauguració del curs: es presentarà el nou equip directiu, les novetats del curs, la revista del curs 2022-2023, i el professorat de tallers i d’ensenyaments reglats i programes formatius.

A hores d’ara, el centre té formalitzades més de 1.250 matrícules distribuïdes entre 95 grups d’alumnat, i tot i que encara està oberta la matrícula en horari de secretaria, perquè encara hi ha places en alguns ensenyaments, hi ha molts tallers que estan complets i cal apuntar-se a la llista d’espera.

El claustre de professorat recorda que encara hi ha places per a obtindre el Graduat en Educació Secundària, titulació mínima que s’exigix actualment per a accedir a qualsevol lloc de treball i que els horaris d’aquests ensenyaments són flexibles i s’adapten a les necessitats de l’alumnat.

FPA Beniassent recorda que per a qualsevol consulta cal posar-se en contacte amb la secretaria del centre en els horaris que hi ha en la nostra nova WEB portal.edu.gva.es/fpabeniassent o en el telèfon 965533650.