L’Ajuntament de Muro organitza unes jornades sobre hàbits saludables

L’Ajuntament de Muro ha organitzat un cicle de jornades sobre estil vida saludable en què es tractaran temes de gran interès a la societat actual com ara els trastorns de la conducta alimentària o l’acceptació personal, a més de desmuntar alguns mites relacionats amb la nutrició. Les trobades han estat organitzades juntament amb l’associació comarcal Punt i Coma, i compten amb la col·laboració del centre de psicologia PensaMent i de la nutricionista Belén Llorens. Els tallers són gratuïts i de lliure accés.

El cicle s’iniciarà el proper 21 de setembre, amb una sessió grupal per a familiars de persones amb trastorns de la conducta alimentària, al Centre Social Matzem. Serà un espai segur per compartir preocupacions i experiències juntament amb els consells de la psicòloga Maria Tarrasó de la clínica PensaMent i especialitzada en TCA. La jornada ha estat organitzada per l´associació Punt i Coma, la primera entitat que treballa en la lluita contra aquest tipus de trastorns com poden ser l’anorèxia, la bulímia… entre d’altres.

La sessió començarà a les 19:30h i per poder participar s’haurà de fer inscripció al web de l’associació associaciopunticoma.es o al correu electrònic punticoma2022@gmail.com

El dia 28 de setembre, tindrà lloc el taller, D’on ve la insatisfacció corporal? Guiat també per la psicòloga Maria Tarrasó, ens convidarà a explorar l’origen de la insatisfacció corporal i servirà per compartir consells valuosos per a promoure i millorar la nostra relació amb el nostre cos.

El proper 10 d’octubre, de la mà de la dietista-nutricionista, Belén Llorens, s’ha organitzat el taller: Desmentint mites: Nutrició saludable accessible per a tots, per aprendre a portar un estil de vida
saludable.

Des de la Regidoria de Benestar Social, Rebeca Pérez, assenyala que que “hui més que mai, donar difusió i obrir espais de treballar per tractar aquest tipus de continguts és fonamental perquè la informació és el primer pas per ajudar-nos a portar un estil de vida més saludable”. Al respecte ha afegit, que “vivim en una era de sobreinformació on mitjançant les rrss ens arriben nombrosos consells i tips relacionats amb la salut, l’alimentació i l’estil de vida…, i és important saber diferenciar i poder guiar-se sempre de la mà de professionals com les que tindrem en aquestes jornades”.