COMUNICAT DEL PSPV-PSOE LA MUNTANYA

Els socialistes de la comarca de l’Alcoià i el Comtat ens vam reunir dimecres passat amb diferents associacions i col·lectius per a explicar-los com ens afectarà l’entrada en vigor del nou Decret llei 2/2024, de 21 de febrer, del Consell, de mesures extraordinàries dirigides a garantir l’assistència sanitària integral i en condicions d’equitat en el Sistema Valencià de Salut, al no considerar al Departament de Salut d’Alcoi zona de difícil cobertura.

Des del PSPV-PSOE La Muntanya no consentirem que l’esforç que va fer l’anterior govern aconseguint 11 places per a Atenció Primària no servisquen per a res, i ara el gerent de l’Hospital Verge del Lliris d’Alcoi pretenga tancar a l’estiu els consultoris auxiliars dels nostres municipis.

La salut i el benestar de la ciutadania són la nostra màxima prioritat i continuarem esforçant-nos per a garantir que reben l’atenció que mereixen: pública, gratuita, universal i de qualitat.

Els socialistes de La Muntanya exigim que el gerent es pose a treballar per a defendre la nostra sanitat i s’enfronte a un govern de la Generalitat que s’ha oblidat de les necessitats dels nostres veïns.