Compromís per Cocentaina estrena nova seu amb l’assistència de Joan Baldoví

Compromís per Cocentaina comença el 2024 amb canvis. Després de les darreres reformes dutes a terme a la nova seu de la formació valencianista (situada al Passeig, 11), aquesta s’inaugurarà, per fi, el divendres 16 de febrer a les 20 hores amb la presència del síndic de Compromís a les Corts, Joan Baldoví i la també diputada a les Corts, Maria Josep Calabuig.

Aquest acte marcarà el punt d’inici d’una sèrie d’activitats de caràcter social i cultural que la formació organitzarà i impulsarà de manera mensual en la nova seu. En aquestes sessions, obertes a tot el poble de Cocentaina, es parlarà de naturalesa, literatura, societat o del projecte de poble que volem.

Xavier Linares, secretari de la formació, convida a totes les associacions i entitats locals, així com a tots els contestans i contestanes, a assistir a aquesta inauguració. “Volem que Compromís siga un projecte de poble obert a tot el món i que aquesta nova seu es convertisca en un punt d’encontre on escoltar totes les opinions, els suggeriments i les demandes del poble”.

Així mateix, Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, ha assegurat que, “més enllà de les sigles, volem esdevindre el partit de la gent i la inauguració, seguida per la resta d’activitats que tenim previstes, és una manera de continuar al costat de la ciutadania, a peu de carrer”.