Cocentaina organitza una Cursa del Dia de la Dona plena d’activitats

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Cocentaina presenta el programa complet d’activitats que es celebraran al voltant de la segona edició de la Cursa del Dia de la Dona. Aquesta cita tindrà lloc el 5 de març i s’emmarca dins de les activitats de celebració del 8M, Dia Internacional de la Dona. Les inscripcions, que tenen un cost de 4€, estan obertes fins al 26 de febrer en la Casa de la Joventut o en www.sportmaniacs.com

Els centres de dansa de Mónica Talens i Alicia Montava seran els encarregats d’iniciar i finalitzar l’activitat esportiva. Seguidament es farà entrega dels trofeus per a les categories femenina i masculina Absoluta i Local, i es tancarà la jornada amb el sorteig dels regals i xecs que aportarà l’Associació de Comerç El Comtat.

Durant tot el matí ACOVIFA tindrà una taula informativa per donar a conèixer la seua tasca amb les dones víctimes de violència de gènere, així com els diferents programes formatius que porten a terme.

Les Mestresses de Casa seran les encarregades de preparar la taula d’avituallament que comptarà amb diversos productes donats per Carrefour Cocentaina.

En horari de 10.00 a 13.00 hores, el Refugi Antiaeri estarà obert a les visites que vulguen veure esta construcció de la Guerra Civil Espanyola, així com es podrà gaudir del Palau Comtal. Al Pati d’Armes es muntarà una gimcana per què els xiquets i xiquetes es divertisquen i juguen en «un dia de festa, esport i reivindicació», tal com l’ha qualificat l’alcaldessa i regidora de Benestar Social, Mireia Estepa.

A la festa també participarà el Club Ciclista Rafa Valls que obrirà la cursa amb uns quants xiquets i xiquetes en bicicleta.

Per últim, tant la cursa com la marxa han estat dissenyades i coordinades tècnicament per Club Socarun, a qui la Regidoria de Benestar Social agraïx la seua col·laboració desinteressada.