Els expositors oficials Fira de Cocentaina 2020 ja tenen el material promocional distintiu visible en els seus establiments

Els més de 100 expositors oficials Fira de Cocentaina 2020 ja han rebut el material promocional distintiu que estarà visible en els seus establiments. El repartiment l’ha realitzat el departament de Fira Más »

ÚLTIMA HORA COVID-19 A MURO

L’alcalde de Muro, Gabriel Tomás, vol fer saber a tota la població que la Generalitat Valenciana no ha confinat el municipi. S’han decretat una sèrie de mesures, principalment referides als aforaments les Más »

Ximo Puig anuncia el confinamient perimetral de la Comunitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha decretat el confinament perimetral de tota la Comunitat Valenciana a partir de les dotze del migdia d’este divendres i durant set dies naturals. El president ha reconegut que Más »

 

Els expositors oficials Fira de Cocentaina 2020 ja tenen el material promocional distintiu visible en els seus establiments

Els més de 100 expositors oficials Fira de Cocentaina 2020 ja han rebut el material promocional distintiu que estarà visible en els seus establiments. El repartiment l’ha realitzat el departament de Fira als 50 establiments locals, comerç i hostaleria de Cocentaina que participen en la Fira 2020, així com als 70 expositors oficials que oferiran les seues promocions especials de fira des dels seus respectius establiments repartits per tota la Comunitat Valenciana.

Recordar que la Fira de Tots Sants de Cocentaina per a poder garantir les mesures de salut, higiene i seguretat, ha dissenyat un nou format per a la celebració de l’esdeveniment. Per a aquesta 674 edició, les compres especials de Fira es podran realitzar al llarg del mes de novembre acudint als establiments participants. Enguany els expositors no seran als carrers de Cocentaina, sinó en les seues pròpies instal·lacions al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

La Fira de Cocentaina aconsegueix així mantindre l’activitat comercial traslladant la tradicional exposició de productes al carrer fins als propis establiments participants, per a evitar així l’arribada massiva de visitants i les aglomeracions en el municipi. La mesura pretén prioritzar la seguretat i la salut de la població en general.

Per a poder facilitar les visites als diferents comerços expositors (locals i autonòmics), la web de la Fira www.firadecocentaina.org ha habilitat un directori amb tots els establiments participants en aquesta edició 2020 que inclourà les dades de contacte, ubicació i promocions del certamen per a poder dissenyar l’itinerari de visites que desitge cada consumidor.

Segons explica la regidora de Fira, Eugenia Miguel, “durant tot el mes es convidarà als visitants que acudeixen tradicionalment a Cocentaina al fet que acudisquen als diferents establiments participants per a realitzar les seues compres, creant així una xarxa comercial autonòmica d’establiments comercials i hostalers oficials Fira de Tots Sants 2020, la difusió dels quals, promoció i publicitat és a càrrec de l’Ajuntament”.

Així mateix, recorda que “tots els negocis participants estan obligats a complir la normativa de seguretat i higiene, que inclou màscares, gel higienitzant i neteja i desinfecció dels establiments”.

Durant aquest cap de setmana, 31 d’octubre i 1 de novembre, que en circumstàncies normals s’haguera celebrat la Fira de Tots Sants, els establiments comercials i hostalers del municipi romandran oberts amb promocions especials de Fira que mantindran al llarg del mes de novembre.

ÚLTIMA HORA COVID-19 A MURO

L’alcalde de Muro, Gabriel Tomás, vol fer saber a tota la població que la Generalitat Valenciana no ha confinat el municipi.

S’han decretat una sèrie de mesures, principalment referides als aforaments les quals, vos farem extensives a les 13 hores en un especial informatiu en Radio Élite (102.6FM / www.radioelite.com).

Ximo Puig anuncia el confinamient perimetral de la Comunitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha decretat el confinament perimetral de tota la Comunitat Valenciana a partir de les dotze del migdia d’este divendres i durant set dies naturals.

El president ha reconegut que ha pres esta decisió perque totes les dades de la pandèmia indiquen que s’està empitjorant durant les últimes setmanes

Mesures restrictives en 31 municipis

La consellera de Sanitat, Ana Barceló ha anunciat noves mesures de control de la pandèmia per a 31 municipis de la Comunitat Valenciana: quatre en la província de Castelló, dos de València i la resta d’Alacant

Els municipis afectats son: Morella, Nules, Onda i Vinaròs en la província de Castelló; Algemesí i Guadassuar en la de Valencia; i en la província d’Alacant: Crevillent, Elx, Elda, Ibi, Muro, Petrer, Pinos, i els municipis que conformen el Departament de Salut d’Oriola (Albatera, Algorfa, Almoradí, Benejúzar, Benferri, Bigastro, Callosa de Segura, Catral, Cox, Daya Nueva, Daya Vieja, Dolores, Granja de Rocamora, Jacarilla, Oriola, Rafal, Redován i San Isidro).

La Comunitat Valenciana suma 1.529 nuevos casos de coronavirus y 856 altas

La Comunitat Valenciana ha registrado en la última jornada 1.529 casos confirmados por prueba PCR o a través de test de antígenos, que sitúan la cifra total de positivos en 60.125 personas.

Por su parte, desde la última actualización se han registrado 856 altas a pacientes con coronavirus, por lo que el total de personas curadas desde el inicio de la pandemia se sitúa en 57.199

De esta forma, en estos momentos hay activos 11.125 casos, lo que supone un 15,86% del total de positivos.

Los hospitales valencianos tienen, actualmente, 1.112 personas ingresadas, 77 de ellas en UCI.

Por otro lado, se han registrado 14 fallecimientos por coronavirus desde la última actualización, por lo que el total de defunciones es de 1.815 personas.

Actualización de la situación en residencias

La Comunitat tiene en la actualidad 49 casos positivos en residencias de mayores y 8 centros de diversidad funcional.

– Residentes nuevos positivos: 21
– Trabajadores nuevos positivos: 12
– Residentes fallecidos: 1

Actualmente, se encuentran bajo vigilancia activa de control sanitario 7 residencias en la Comunitat Valenciana.

EL QUE VOLEM SABER (29 OCTUBRE)

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat es suma a la campanya del Dia Nacional Sense Jocs d’Atzar.

 

Hugo Cruz campió d’Espanya Sub-21 de culturisme natural.

Hugo Cruz campió d’Espanya Sub-21 de culturisme natural

El passat dissabte 17 d’octubre es va celebrar a Llíria el Campionat d’Espanya de Culturisme de l’AECN (Associació Espanyola de Culturisme Natural) on el murer Hugo Cruz va passar de competir en tatami a la tarima, participant en la categoria Sub-21, i proclamant-se campió d’Espanya.

Cal destacar que 3 setmanes abans, Hugo va competir a la Copa AECN de Madrid on es va classificar quart en la Classificació General i campió en la seua categoria de Sub-21.

L’esportista murer vol donar les gràcies al seu preparador físic Juan Francisco Marco pel seu gran paper durant la planificació d’entrenament de força i pel pla d’alimentació realitzat per poder aconseguir aquest resultat, i al seu company d’entrenament Iñaki Gómez.