LA FIESTA ABRAZA A LOS CARGOS DE 2018

El Teatro Calderón de Alcoy un año más se ha llenó de público ayer para acoger la gran puesta de largo de los cargos festeros 2018. El acto tuvo lugar apenas unas horas Más »

MURO ACOGE LA EGYPTIAN RACE

Muro acogerá la primera carrera de obstáculos temática de la comarca, la Egyptian Race. Será el próximo domingo 22 de octubre, y la prueba fue presentada esta semana por el concejal de Más »

 

EL MURO, DISPUESTO A SEGUIR SUMANDO

UE GANDIA – MURO CF (Domingo 17 horas) Estadio Guillermo Olagüe.

El Muro CF sigue con su buena dinámica que le sitúa tercero en la clasificación.

Los de Cristian Ferrándiz siguen invictos como visitantes, ganando sus tres partidos (Portuarios, Tous y Canals).

Su rival, la UE Gandia, no termina de arrancar y se encuentra delimitando la permanencia. Mucho han cambiado las cosas para el equipo de Esteban Cana, respecto a la temporada pasada.

MUROEDUCA EN LA RADIO (21 OCTUBRE)

Segon programa del nou curs 2017/2018 de “muroEduca en la radio” amb l’escultor Moises Gil.

LA FIESTA ABRAZA A LOS CARGOS DE 2018

El Teatro Calderón de Alcoy un año más se ha llenó de público ayer para acoger la gran puesta de largo de los cargos festeros 2018. El acto tuvo lugar apenas unas horas después de que Juan José Valls, Sant Jordiet 2018, recibió todo un baño de multitudes durante su presentación oficial en el colegio Salesianos Juan XXIII.

En la gala el propio Sant Jordiet recibió la correspondiente insignia junto a los cuatro hombres que tendrán también todo el protagonismo en los festejos de abril de 2018: Santi Carbonell (Alférez Moro de la Filà Magenta), José Luís Calbo (Alférez Cristiano de la Filà Tomasinas), Jorge Vaquer (Capitán Moro de la Filà Verds) y José Jornet (Capitán Cristiano de la Filà Navarros).

Finalmente la velada concluyó en el Círculo Industrial con una cena de hermandad que dió paso a la esperada jornada central del Mig Any.

VIII TALLER ARTESANAL DE CONSTRUCCIÓ DE PORTALS DE BETLEM

Un any més, la regidoria de Cultura i Tradicions de l’Ajuntament de Muro proposen el VIII Taller Artesanal de Construcció de Portals de Betlem, que comptarà amb el mestratge de dos experts en la matèria.

Enguany, el taller serà de dilluns a divendres i començarà el dilluns dia 6 de novembre i finalitzarà el divendres dia 17. Hi haurà un únic nivell, tan per a principiants com per a amateurs, de 19 a 21 hores i tindran com a objectiu realitzar algunes parts del tradicional Betlem (tant pessebres com altres elements).

Les places són limitades (admissió en estricte ordre de registre) i per a fer la inscripció s’ha de presentar el full d’inscripció en el Registre de l’Ajuntament de Muro, abans del 6 de novembre.

Podeu descarregar-vos el full d’inscripció en www.vilademuro.net

EL QUE VOLEM SABER (20 OCTUBRE)

Muro celebra este diumenge la primera edició de la “Egyptian Race”. Ens amplien la informació el regidor d’Esports Kike Pascual, i Héctor Valls membre de l’organització.

L’ESPORT OUTDOOR TÉ UNA NOVA CITA EN LA FIRA DE TOTS SANTS

La Fira de Tots Sants de Cocentaina segueix any rere any diversificant la seua oferta per fer d’aquest certamen un referent d’innovació i diversificació comercial. En aquest 2017 una de les principals novetats la trobem en la creació d’una zona dedicada als esports outdoor o esports a l’aire lliure. Aquest sector estarà ubicat al carrer Roger de Llúria i superarà els 800 metres quadrats de superfície.

Des del Departament de Fira, afirma la regidora Mariona Carbonell, “esperem que aquesta nova oferta siga un reclam important per als amants de la muntanya o del ciclisme, entre d’altres, els qui trobaran ací els últims productes desenvolupats per algunes de les empreses capdavanteres en aquest sector”.

En total s’ubicaran un total de 12 expositors, una xifra inicial que s’espera anar augmentant els pròxims anys. Amb tot, per damunt de la quantitat, es destaca principalment el valor que aporta cadascuna d’aquestes empreses. Com déiem, totes elles són empreses referents en el seu camp i els visitants sabran ràpidament reconèixer els valors dels seus productes.

Entre d’altres, en podem anomenar dues com són Catlike i Lurbel. Pel que fa a Catlike, es dedica a la producció de cascs de bicicletes. De fet, els seus productes els fan servir esportistes tan destacats com Contador o Froome. Tot i que encara no està confirmat, si el tenen disponible, és possible que desplacen fins a Cocentaina el camió que desplacen a les grans competicions de ciclisme. Altra de les marques que es podrà visitar serà Lurbel, una empresa d’Ontinyent que ha diversificat la seua activitat passant del tèxtil a la confecció de roba esportiva amb les últimes tecnologies.

Però no només es podran trobar productes en aquesta zona outdoor, sinó que en estreta relació amb el sector, també i haurà stands dedicats a la medicina esportiva, al turisme outdoor o al lloguer de bicicletes.