INFORMATIUS ESPECIALS SOBRE LA GOTA FREDA

El divendres a partir de les 8 del matí, Ràdio Elite (102.6FM / www.radioelite.com) emet informatius especials sobre la gota freda que afecta la Comunitat Valenciana. Gabi Tomás, alcalde de Muro.   Más »

MURO SUSPÉN TAMBÉ LES CLASSES DEL DIVENDRES

L’Ajuntament de Muro fa oficial la suspensió de les classes per a demà divendres 13 de setembre. El risc de fortes pluges és el motiu. COMUNICAT AJUNTAMENT DE MURO EL DIVENDRES 13 Más »

 

INFORMATIUS ESPECIALS SOBRE LA GOTA FREDA

El divendres a partir de les 8 del matí, Ràdio Elite (102.6FM / www.radioelite.com) emet informatius especials sobre la gota freda que afecta la Comunitat Valenciana.

Gabi Tomás, alcalde de Muro.

 

Ángel Mollá, regidor de Seguretat Ciutadana.

 

Juanjo Tomás, primer tinent d’alcalde de Beniarres.

MURO SUSPÉN TAMBÉ LES CLASSES DEL DIVENDRES

L’Ajuntament de Muro fa oficial la suspensió de les classes per a demà divendres 13 de setembre. El risc de fortes pluges és el motiu.

COMUNICAT AJUNTAMENT DE MURO

EL DIVENDRES 13 DE SETEMBRE LES CLASSES QUEDEN SUSPESES A TOTS ELS CENTRES EDUCATIUS DEL POBLE PER CAUSES METEOROLÒGIQUES EXTREMES.

SUSPESES LES CLASSES DEMÀ DIJOUS A MURO

La previsió de fortes pluges ha comportat que l’Ajuntament de Muro haja decidit suspendre les classes per la jornada de demà dijous 12 de setembre.

Aquesta suspensió afecta a tots els nivells que s’imparteixen a Muro (CEIP El Bracal, CEIP Montcabrer i l’IES Serra Mariola).

Cal assenyalar que AEMET ha emés un avís de riscos meteorològics pel qual s’estableix pre emergència nivell roig per pluges i tempestes en tota la Comunitat Valenciana.

BLAS CALBO, ALCALDE DE GORGA, NOU PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha proclamat, en la sessió constitutiva del seu plenari, a Blas Calbo, alcalde de Gorga, com a nou president per majoria absoluta.

Calbo ha fet un discurs en prendre possessió, en el qual ha mostrat la seua convicció que “la unió comarcal juga un paper fonamental, ja que només des d’aquesta unió serà possible fer front a grans reptes que ja tenim i als que segur vindran”. Ha destacat la necessitat de lluitar contra la pèrdua de població i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, mitjançant el desenvolupament dels grans projectes de la Mancomunitat, com el polígon mancomunat, i els serveis de promoció econòmica, turisme o cultura.

Blas Calbo, amb 93 vots, s’ha imposat en la votació a la candidatura de Josep Sempere, alcalde de Banyeres, amb un total de 48 vots, en una sessió que ha comptat amb la presència de tots els vocals dels quinze municipis que integren la Mancomunitat.

Manolo Gomicia, anterior president de la Mancomunitat, ha donat l’enhorabona a Blas Calbo, i ha afegit que “estic segur que serà la legislatura definitiva de consolidació del projecte”.

LA FIRA DEMANA UN MILOR FINANÇAMENT A L’AGÈNCIA VALENCIANA DE TURISME

L’Ajuntament de Cocentaina inverteix al voltant de 375.000 euros en el muntatge de Fira, dels quals 30.000 euros estan subvencionats per l’Agència Valencia de Turisme i 5.000 euros per la Diputació d’Alacant. Unes subvencions que des del consistori qualifiquen com molt escasses donada la repercussió de la Fira, el volum de negoci que genera i la quantitat de visitants que atrau. Per aquest motiu va tindre lloc la reunió de l’alcaldessa i la regidora contestanes amb els responsables de turisme autonòmics.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, valora la reunió com a molt positiva, ja que “Francesc Colomer ens ha emplaçat a reunir-nos més endavant per a treballar un conveni especial de subvenció per als pressupostos de 2020, cosa que ens alegra perquè era l’objectiu que ens havíem marcat per a aquesta reunió”.

Per la seua banda, la regidora de Fira, Mariona Carbonell, explica que “per a l’edició de 2019 el suport de l’Agència Valenciana es veurà ampliat en algunes accions concretes relacionades amb el sector de turisme, amb els productes de la terra i amb la gastronomia, fet que també ens alegra perquè és altra forma de col·laborar en fer de la Fira un esdeveniment més atractiu”.

EL QUE VOLEM SABER (11 SETEMBRE)

Degut a les fortes pluges i el fort vent que tindrem en les pròximes hores i prioritzant sobretot la seguretat dels xiquets queden suspeses les classes als barracons del CEIP El Bracal. Gabi Tomás, alcalde de Muro.

 

El poble de L’Alqueria enceta demà dijous la seua Setmana Cultural. Ens informa el regidor de Festes,  Andreu Ripoll.