MURO YA VIVE EL AMBIENTE DEL CARNAVAL

Muro celebra este fin de semana su tradicional Carnaval, en un desfile que se prevé una participación cercana a las 4.000 personas según las previsiones que maneja el Ayuntamiento. El Carnaval incorpora este año importantes novedades y Más »

ACABAT EL PARC BIOSALUDABLE SANT HIPÒLIT DE COCENTAINA

El parc de Sant Hipòlit compta ja amb una zona d’aparells biosaludables per a la pràctica esportiva. Un total de 6 aparells conformen aquesta nova àrea del parc, convertit ara en un Más »

 

MURO YA VIVE EL AMBIENTE DEL CARNAVAL

Muro celebra este fin de semana su tradicional Carnaval, en un desfile que se prevé una participación cercana a las 4.000 personas según las previsiones que maneja el Ayuntamiento.

El Carnaval incorpora este año importantes novedades y una de las más destacadas es el cambio del recorrido, el cual dejará de discurrir por el casco antiguo, como era habitual hasta ahora; para pasar a celebrarse por la Avenida Valencia. De esta forma la multitudinaria comitiva comenzará a tomar forma a partir de las 19 horas (a la altura de Mercadona), y transcurrirá hasta la plaza Matzem. Además en este punto habrá un espacio de animación musical enfocado al público más joven e incluso se instalarán food trucks para dar una mayor oferta gastronómica a los participantes. Por su parte en la Plaza de la Iglesia se instalará otro escenario para ofrecer animación al público más adulto hasta bien entrada la madrugada.

Carnaval Infantil

Recordar que esta tarde tendrá lugar el Carnaval Infantil a partir de las 17:30 horas, con el protagonismo de los centros educativos, y en este caso el desfile partirá desde la Plaza Ermita para finalizar en el Matzem con una discomóvil.

EL QUE VOLEM SABER (21 FEBRER)

El Carnestoltes provocarà talls de trànsit des de les 16 hores del dissabte a Muro. Ens informa l’intendent cap de la Policia Local, Juan Gázquez.

 

Ángel Mollá, regidor de Festes, informa de l’última hora del Carnestoltes de Muro.

ACABAT EL PARC BIOSALUDABLE SANT HIPÒLIT DE COCENTAINA

El parc de Sant Hipòlit compta ja amb una zona d’aparells biosaludables per a la pràctica esportiva. Un total de 6 aparells conformen aquesta nova àrea del parc, convertit ara en un lloc d’oci i esports per a majors i menuts.

El valor de l’obra és d’uns 38.000€ i ha anat en càrrec a la partida de Participació Ciutadana, ja que va ser la segona proposta més votada en l’anterior edició dels Pressupostos Participatius, un projecte que venia de la mà d’una jove contestana estudiant de magisteri.

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, indica que «aquest tipus de propostes per als Pressupostos Participatius són les que més enriquixen al poble, ja que són una millora immediata en el nostre entorn. Esperem que totes i tots la puguen gaudir i que la cuidem».

L’edil de Participació Ciutadana, Maite Valls, aprofitava l’ocasió per a recordar que des del 17 de febrer i fins al 2 de març es poden presentar les propostes per a l’edició de 2020 dels Pressupostos Participatius i que tenen més informació en www.cocentainaparticipa.com

PLE EXTRAORDINARI DE L’AJUNTAMENT DE MURO (20-2-20)

PLE EXTRAORDINARI DE L’AJUNTAMENT DE MURO (20-2-20)

EL QUE VOLEM SABER (19 FEBRER)

Muro es prepara per a celebrar les XVI Jornades per la Sostenibilitat. Juanma Sanchis, regidor de Medi Ambient.

 

L’Ajuntament de Muro celebra demà ple extraordinari. Gabriel Tomás, alcalde de Muro.

COCENTAINA INCORPORA EL PORTAL D’OCUPACIÓ DE LA MANCO A LA SEUA WEB

L’Ajuntament de Cocentaina acaba d’incorporar aquesta setmana a la web municipal el recentment creat portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Aquest portal de caràcter supramunicipal, ha estat creat amb la intenció de donar visibilitat a les diferents ofertes laborals que sorgeixen per part d’organismes i empreses per a facilitar que aquestes puguen trobar les persones candidates adequades als llocs de treballs que requereixen.

El portal d’ocupació, compta amb diferents seccions adreçades a empreses, emprenedors i demandants d’ocupació i, a més, ofereix un assessorament personalitzat per part de l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) que ha estat incorporada recentment.

Per a Toni Hernández, regidor d’ocupació a Cocentaina i Ivan Jover, gerent de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, «per a Cocentaina, així com per a tots els municipis de la Mancomunitat, la disposició d’un portal d’ocupació es una ferramenta fonamental per a ajudar la gent del nostre territori a trobar feina d’una forma més ràpida i senzilla. La mancança d’aquest servei ocasionava que molts dels llocs de treball que s’oferien a escala comarcal no tenien la suficient visibilitat i eren desconeguts per la gent: aquest servei tracta de posar solució a aquest problema.