Finalització del Taller d’Ocupació de la Mancomunitat Alcoià-Comtat

El Taller d’Ocupació de la Mancomunitat L’Alcoià i el Comtat va finalitzar el passat dimarts 24 de Maig. Aquest taller ha tingut una durada de 6 mesos, sent el seu començament a Más »

Vora 1600 persones han sigut beneficiaries de Càritas Alcoi a 2015

Càritas Alcoi ha presentat amb motiu del Dia de la Caritat la seua memòria de 2015. Hi ha hagut 1.597 persones beneficiàries i 697 atesos. Les tendències que es manifesten en els Más »

Danses de Muro a la Plaça del Palau

Cada mes de maig-juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina Más »

 

Finalització del Taller d’Ocupació de la Mancomunitat Alcoià-Comtat

gomicia

El Taller d’Ocupació de la Mancomunitat L’Alcoià i el Comtat va finalitzar el passat dimarts 24 de Maig. Aquest taller ha tingut una durada de 6 mesos, sent el seu començament a Novembre de 2015, i on han fet diverses actuacions en 4 municipis membres de la Mancomunitat, en concret: Gaianes, Benimarfull, Alfafara i Millena. 16 alumnes van ser els seleccionats per desenvolupar aquest taller amb dues especialitats; Manteniment d’entorns urbans i Forestal, i l’equip docent ha estat compost per 2 professores i una Directora que s’encarrega de gestionar als alumnes i professores a banda dels tràmits amb el Servei Valencià d’Empleo i Formació.

Les tasques que han realitzat als municipis han segut d’adequació, millora i manteniments dels espais urbans i d’instal·lacions, així com neteja i desbrossa de diferents camins i tractaments silvícoles.
Amb paraules del President de la Mancomunitat Manolo Gomicia “són treballs que beneficien als municipis i també als alumnes perquè es formen en les diferents especialitats, i és una formació que per un futur els pot servir de molt , hi ha que donar les gràcies tant a les professores que son les encarregades de donar la formació com als alumnes per haver-la realitzada. Aquests projectes ajuden a dinamitzar la formació i ocupació de les nostres comarques. La Mancomunitat continuarà estant disposada a participar amb els pròxims Tallers d’Ocupació”.

Els tallers d’ocupació son molt beneficiosos per donar un impuls econòmic a les nostres comarques, i paral·lelament serveixen per a millorar en aquest cas i en anteriors tallers, per millorar i adequar les instal·lacions municipals, parcs, jardins, i donar als municipis una millora en la seua visualització.

Abierto el plazo de inscripción para los Cursos de Verano en Alcoy

Esport AlcoiEl pasado lunes se inició el periodo de inscripción para los Cursos de Verano que organiza el Complejo Eduardo Latorre y que se llevarán a cabo entre el 4 y el 29 de julio.

Durante esas semanas según ha explicado su directora, Nuria Trenzano, “los cursos apuestan por la natación desde diferentes franjas de edad que abarcan bebés y hasta los 18 años así como adultos. Las inscripciones ya se pueden efectuar en las oficinas del mismo Eduardo Latorre.

De igual forma el concejal de Deportes, Alberto Belda, ha presentado las actividades previas que se realizarán los días 6, 7, y 8 de junio con motivo de l´Esport en 3D. El primer día, el Director General de Deportes de la Comunidad Valenciana, Joaquín Vilanova, impartirá una conferencia, mientras que al día siguiente será el turno del piloto alcoyano Nico Terol. Ambas tendrán lugar en el espacio Ágora a partir de las 19.30 horas. Finalmente el miércoles 8 de junio “El Nostre” entregará los Premios al Deporte Base en el Eduardo Latorre.

Vora 1600 persones han sigut beneficiaries de Càritas Alcoi a 2015

??????????????

Càritas Alcoi ha presentat amb motiu del Dia de la Caritat la seua memòria de 2015. Hi ha hagut 1.597 persones beneficiàries i 697 atesos.

Les tendències que es manifesten en els últims anys a Alcoi i a la Comunitat Valenciana és que el 66% dels atesos són dones.

També els més perjudicats són els adults hòmens que estan a soles, aquells que tenen una vivenda precària, dones soles amb fills i parelles jóvens amb fills. S’ha ressaltat que el 76% dels atesos tenen la nacionalitat espanyola.

En l’àmbit de tot el territori valencià, en xifres absolutes, la pobresa està per damunt que a la resta de l’estat espanyol. La memòria de 2015 a Alcoi ha sigut presentada per Maria José Jover, coordinadora de la Vicaria 6; Santiago Segura, Delegat arxiprestal; i Diego Pastor, Sacerdot Delegat arxiprestal.

Viatge organitzat per les Ames de Casa de Muro a les Corts

cortsL’Associació de les Ames de Casa de Muro ha organitzat una visita guiada a les Corts de València per al proper dilluns 30 de maig.

L’eixida es realitzarà a les 8’30 hores desde l’Estació del Ferrocarril. Abans d’arribar a València es realitzarà una parada en Alberic  per a esmorzar. Una vegada en València i fins l’hora de la visita a les Corts, s’anirà a l’Ajuntament, i a la Plaça de la Reina i de la Verge.

El preu del viatge són 20 euros que inclouen l’autobus, guia acompanyant i el dinar en el Perellonet. Allí cap la possibilitat de fer un passeig en barca per l’Albufera.

Aquella dona que estiga interessada pot inscriure’s cridant a l’Oficina d’Informació Turística 96 553 20 71, el plaç màxim és fins demà divendres 27 de maig a les 13 hores.

Tot a punt per al “SolidariSona 3.0”

IMG-20160518-WA0049 (1)Preparats per al SolidariSona 3.0?. Venim més carregats d’activitats, amb més concerts i amb més ganes que mai de donar festa al Panical els dies 27 i 28 de maig.

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

Divendres 27 de maig.

17:30h. Presentació de l’esdeveniment. Oscar Carbonell del Col·lectiu Jove del 12 d’Agost, i Rafa Figuerola d’UNADIKUM PV.

19:00h. Xerrada: Contaminació de l’Aigua com forma de Guerra i Sobirania de l’Aigua publica d’Alcoi. Presenta: Ferran Moreno UNADIKUM PV. Ponent: Selles CNT Alcoi-País Valencià.

21:00h. Recital de Poesia Palestina i de la Terreta per Samantha Sagaz, i Mauro Colomina.

22:00h. Dj Juanra + Sopar Popular.

Dissabte 28 de maig

10:00h. Xerrada: Presos d’un projecte Internacional i BDS instrument de lluita contra la injustícia. Presenta: Rafa Figuerola UNADIKUM PV. Ponents: Naiara Davò i Cristian Santiago UNADIKUM PV i BDS Alacant.

12:00h. Xerrada: Batalla de los Pueblos pur el Gran Oriente Medio. Del Califato a las Primaveras Arabes. Presenta: Carles Sansalvador UNADIKUM PV. Ponent: Antonio Colea UNADIKUM i Especialista MENA.

A partir de les 17:30h. SOLIDARISONA 3.0 (ENTRADA GRATUITA).

Partido exhibición Dani Gimeno-Traver&Taro Daniel en el Club de Tenis La Plana

tenisEl Club de Tenis La Plana de Muro ha organizado para el próximo sábado 28 de mayo a las 10 horas un partidazo de exhibición de la mano de los cracks Dani Gimeno-Traver y Taro Daniel.

Una vez finalizado el mismo, en las instalaciones del club, se realizará un clinic en el que podrán participar todos los niños asistentes.