El Muro quiere aprovechar el buen inicio de liga para aumentar el número de socios

El Muro CF continua con la campaña de socios temporada 2014/2015. Desde la junta directiva que preside Marcos Cascant se ha lanzado una campaña con unos precios asequibles para presenciar en La Más »

Diputación destina un millón y medio de euros para El Comtat

Un total de 19 poblaciones de El Comtat se beneficiarán de alrededor de un millón y medio de euros que la Diputación de Alicante financiará para diversas obras. Acondicionamiento de vías públicas, Más »

Sainets, Truc i la representació de “l’Aparició de la Mare de Déu” preludi de les festes d’Agres‏

Aquesta setmana Agres continua amb una frenètica agenda d’activitats per a tots els públics. El dimecres 27 tindrà lloc el Sainet a càrrec dels Joves actors d’Agres en la Plaça de l’Assut Más »

 

El Muro quiere aprovechar el buen inicio de liga para aumentar el número de socios

muro cf debut

El Muro CF continua con la campaña de socios temporada 2014/2015. Desde la junta directiva que preside Marcos Cascant se ha lanzado una campaña con unos precios asequibles para presenciar en La Llometa  un total de 20 partidos, el primero de ellos el domingo a les 19 horas contra el CF Cullera.

Los precios de los abonos son los siguientes:

GENERAL: 100 EUROS

JUBILATS I MINUSVALITS: 60 EUROS

DONES I JOVES (de 16 a 21 anys): 35 EUROS

Les persones interesades en fer-se socis del Muro CF poden acudir a la Info Tourist Muro, Bar Jubilats, i en taquilles del Camp Mpal. La Llometa.

MURO CF – CF CULLERA

El Muro ultima los preparativos para enfrentarse el domingo a las 19 horas al Cullera. Para este partido Pepe Aroca recupera a Arnau, Alex Torrella, y el portero Franco. Se espera una buena entrada en La Llometa para presenciar el debut como local del Muro, después del buen inicio de temporada con la victoria conseguida en Requena.

I ara, canviem les regles?

rafaArticle d’opinio de Rafael Climent (Alcalde de Muro i portaveu de Compromís a la FVMP)

En el meu poble, quan algú vol canviar les regles del joc a mitjan partida se li diu que fa trampa o que és un trampós. I això és el que sembla que vol fer el senyor Rajoy, el Partit Popular, amb l’excusa de la regeneració democràtica. Vol canviar la llei electoral, sota el seu únic criteri, amb la idea que la llista més votada per la ciutadania, si supera el 40% de vots, tinga l’Alcaldia. A priori, moltíssima gent ho podria veure lògic, però, des del meu punt de vista, només busca que la matemàtica electoral els siga més favorable, encara que atempte contra la matemàtica real, que diu que un 60% procedent de la suma de dos o tres partits és més que el 40% d’un partit. Aquesta proposta de reforma electoral, a més d’amagar un interés partidista impressionant, amaga molta por de perdre el poder per part dels partits polítics que, fins ara, han tingut molt bons resultats electorals; tan sols cal analitzar els resultats de les darreres eleccions europees a l’Estat Espanyol per entendre eixa por.

Pense que la regeneració democràtica que demana la ciutadania va per un altre camí i em dóna a entendre la llunyania entre els dirigents polítics i els ciutadans. Cal potenciar polítiques participatives i d’opinió ciutadana sense tants entrebancs legals, hem de fer possible que la democràcia siga dia a dia i no cada quatre anys. Cal exigir ètica, en el sentit clàssic de la paraula, a tots els càrrecs públics, així com una gestió transparent en el funcionament diari de qualsevol institució.

A més, si volem regenerar la democràcia, no caldria abordar canvis estructurals de major envergadura, de major calat social? No seria més important fer una reforma de la Constitució? No caldria decidir quina utilitat donem al senat o si el fem desaparéixer? No caldria aclarir l’estructura territorial de l’estat i fer desaparéixer les províncies i conseqüentment les diputacions? I no
regeneraríem més la democràcia si el vot d’una persona valguera el mateix que el d’una altra independentment del lloc on visca? I això tan sols són uns exemples dels comentaris diaris al carrer d’una gran majoria de la ciutadania.

La ciutadania demana que la política servisca per a buscar els equilibris socials, econòmics… necessaris per a viure d’una forma decent; volem justícia social, volem una sanitat i educació dignes, volem polítiques que generen ocupació, volem que s’aposte per la reindustrialització i per l’economia productiva, volem que s’invertisquen diners en investigació, volem que es planifique des del consens, volem que l’administració tracte de la millor manera possible i de manera igualitària totes les persones.

No podré entendre mai que en temes tan importants i que afecten tant la ciutadana prevalguen els interessos d’uns quants davant dels de la immensa majoria, i ho intenten fer sense cap consens, com si fos una imposició d’aquells temps de l’Espanya caduca. La realitat és que estem tornant arrere quaranta anys de qualitat democràtica si es canvia una llei com aquesta amb el beneplàcit d’un sol grup polític.

Sempre estaré d’acord amb la reforma de diferents lleis, sí, però sempre des del consens, i sempre mirant per crear una administració més moderna, transparent i eficient per a tota la ciutadania. La democràcia ha de ser un instrument viu al servei de les persones i sembla ser que alguns no ho volen així. Cal legislar pel bé comú i no per interessos partidistes.

Gaianes obri la segona edició de “Jazz amb la Manco”

jazz-amb-la-manco-2aEdicióCom ja vam avançar la iniciativa “JAZZ AMB LA MANCO” torna amb una segona edició.

El poble de Gaianes va acollir ahir el concert del grup Eva i Fun Jazz. Aquest ha segut el primer dels concerts que ha organitzat la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, amb la finalitat d’oferir activitats culturals durant els mesos d’estiu.

Eva i fun Jazz encetaren la segona edició de “JAZZ AMB LA MANCO” a Gaianes, amb el seu espectacle “Tribute to Ella”. Un concert on es recordaren cançons d’Ella Fitzgerald.

Els pròxims concerts programats per a Eva i fun jazz són els següents:

Alfafara el 30 d’agost, a les 22:30 hores.

L’Alqueria d’Asnar el 12 de setembre, a les 22:30 hores.

En aquesta segona edició de “JAZZ AMB LA MANCO” també participa la formació Bridge Quintet, que oferiràn dos actuacions:

Alcoi el 5 de setembre, a les 22:00 hores en la Plaça Centenari.

Muro el 19 de setembre, a les 23:00 hores en la Plaça l’Església.

Diputación destina un millón y medio de euros para El Comtat

B

Un total de 19 poblaciones de El Comtat se beneficiarán de alrededor de un millón y medio de euros que la Diputación de Alicante financiará para diversas obras.

Acondicionamiento de vías públicas, infraestructuras hídricas, rehabilitación de inmuebles o alumbrado público son algunas de las obras por las que han optado estos municipios. Este Plan Extraordinario de Inversiones de la Diputación ayudará a Agres, Alcoleja, Alfafara, Balones, Benasau, Beniarrés, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Cocentaina, Fageca, Famorca, Gaianes, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, L’Orxa, Millena, Muro y Quatretondeta.

Este plan de inversiones tiene como objetivo ejecutar actuaciones financiariamente sostenibles en las que se prima la creación de nuevos puestos de trabajo.

Vuelve el basket ACB a Alcoy

basketEl pabellón A Mutualidad de Levante del Polideportivo Francisco Laporta de Alcoy volverá a tener este año baloncesto de ACB.

El Valencia Basket y el UCAM Murcia disputarán el próximo sábado 6 de septiembre a las 20 horas un partido para el deleite de los amantes del baloncesto de la comarca.

Este encuentro será el primero de la pretemporada del equipo valenciano, que ha elegido Alcoy para estrenarse. El UCAM Murcia será el primer rival de la liga para el Valencia Basket, justo un mes después de medirse en el Francisco Laporta ambos conjuntos.

El partido está organizado por el Nou Bàsquet Alcoi con el patrocinio del Ayuntamiento de Alcoy y de Mutua Levante, denominándose el partido Pretemporada ACB Ciudad de Alcoy.

Sainets, Truc i la representació de “l’Aparició de la Mare de Déu” preludi de les festes d’Agres‏

cartell aparició

Aquesta setmana Agres continua amb una frenètica agenda d’activitats per a tots els públics.

El dimecres 27 tindrà lloc el Sainet a càrrec dels Joves actors d’Agres en la Plaça de l’Assut a les 23 hores.

El Dijous 28 s’inicien les Novenes a la Mare de Déu d’Agres que tindran lloc a les 20.30 hores durant els 9 dies següents. Aquest dijous 28 a les 21 hores tindrà lloc a la Plaça el XXX Campionat de Truc Patrocinat pel Bar Pascual.

Com ja és tradició i combregant a centenars de persones, el divendres i el dissabte, en la Plaça de l’Assut a les 23 hores tindrà lloc la Representació teatral de “L’Aparició de la Mare de Déu al Castell”.

Representació realitzada pel Grup d’Actors de l’Aparició i sota la direcció de Quike Francés (Actor i director, veï d’Agres http://www.yoloviprimero.com/actores/eric-frances.php) la qual narra els fets que van ocòrrer a Agres l’any 1484 unes hores abans de l’Aparició, amb un retrat molt autèntic dels costums i tradicions d’aleshores i una segona part amb la culminació de l’Aparició de la Mare de Déu a un pastor manc, al qual li torna el braç. És un obra de Francesca Beneito i porta representant-se a Agres des de els anys 50 amb diversos textos.

El cartell és obra del desaparegut fill adoptiu i amant d’Agres, Ramón Castañer. Per a més informació: http://apariciomarededeudeagres.blogspot.com/

El diumenge 31 a les 17 hores tindrà lloc el concurs de dibuix i pintura al Centre de Cultura Mariola, on s’espera l’assistència de tots els xiquets i xiquetes.