El Muro de Pepe Aroca inicia la pretemporada con la vuelta a los entrenamientos

El Muro CF echa a andar esta tarde iniciando así la pretemporada. A partir de las 19 horas se llevará a cabo el primer entrenamiento en el campo La LLometa. El entrenador, Pepe Aroca, Más »

Concert d’Estiu de la Unió Musical de Muro amb la Banda de Silleda

La Unió Musical de Muro va viatjar a Silleda, Galícia, en Pascua, on va gaudir d’una convivència cultural i social que difícilment oblidaran els músics de la banda. Van ser quatre dies Más »

El Campus d’Alcoi de la UPV nou soci tecnològic de la Fira de Cocentaina

La regidoria de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina i el Campus d’Alcoi de la UPV han subscrit un conveni de col·laboració pel qual la institució universitària es convertix en nou soci tecnològic Más »

 

El Muro de Pepe Aroca inicia la pretemporada con la vuelta a los entrenamientos

O

El Muro CF echa a andar esta tarde iniciando así la pretemporada. A partir de las 19 horas se llevará a cabo el primer entrenamiento en el campo La LLometa.

El entrenador, Pepe Aroca, podrá contar con 17 jugadores; el portero Francesc; los defensas Cala, Garrido, Arnau, Escobar, Bari y Dani Fernández (Ontinyent); los centrocampistas Cristian, Alberto, Tasio, Raúl, Palací y Jero; y los delanteros Álex Torrella, Mario Real, Santi (Muro B) y Lucas (Alzira).

También iniciarán la pretemporada cinco jugadores del Muro B,  tres del juvenil, así como varios jugadores de las categorías inferiores del Alcoyano.

Aroca comienza su segundo año al frente del club de La Llometa, con la intención de prolongar una exitosa trayectoria en el equipo murero, tras acabar la pasada campaña en la parte alta de la tercera división.

Concert d’Estiu de la Unió Musical de Muro amb la Banda de Silleda

concert estiu 2014 cercles

La Unió Musical de Muro va viatjar a Silleda, Galícia, en Pascua, on va gaudir d’una convivència cultural i social que difícilment oblidaran els músics de la banda. Van ser quatre dies intensos que suposaven la primera part del primer intercanvi en el que la banda ha participat.

Els dies 1, 2, 3 i 4 d’agost els companys de la “Banda de Música Municipal de Silleda” ens tornen la visita. Per a aquestos dies estem preparant diferents activitats lúdiques per a que coneguen les nostres costums i el nostre poble. El dissabte 2 d’agost tindrà lloc l’activitat central que serà el Concert d’Estiu que aquest any és més tard per fer-lo coincidir amb l’intercanvi.

Aquest concert és sense dubte una oportunitat única per poder gaudir i conèixer a aquesta gran banda galega. Una banda amateur amb nombrosos guardons i de gran nivell i qualitat musical, dirigida per l’amic de Cocentaina i que va ser director de la nostra banda jove, Rafa Agulló.

Les entrades es poden comprar a la Oficina de Turisme de Muro, situada a la plaça del Matzem de Muro, oberta de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.I en taquilla. El preu és de 2 euros.

El Campus d’Alcoi de la UPV nou soci tecnològic de la Fira de Cocentaina

CONVENI 1

La regidoria de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina i el Campus d’Alcoi de la UPV han subscrit un conveni de col·laboració pel qual la institució universitària es convertix en nou soci tecnològic de la Fira de Tots Sants. El consistori contestà, a través de la seua àrea de Fira es compromet a vetllar per la promoció del campus.

L’alcalde de Cocentaina Rafael Briet i la directora del Campus d’Alcoi de la UPV, Georgina Blanes, junt amb el regidor de Fira, Vicent Sandoval i el subdirector de l’Àrea de Relacions amb l’Entorn, Pablo Díaz han presentat els objectius de l’acord de col·laboració, durant el transcurs d’un acte celebrat en el saló de plens de l’Ajuntament de Cocentaina.

La Universitat Politècnica de València a través del seu Campus d’Alcoi oferix els seus respectius equips d’investigació per a resoldre els problemes o necessitats que a nivell tecnològic puga requerir la Fira de Cocentaina per al seu adequat desenrotllament. En aquest sentit, començarà a treballar en la millora de les comunicacions durant els dies de Fira, “aportant iniciatives exclusives i solucions per a assegurar el futur de la Fira”, hi ha assenyalat el regidor de Fira, Vicent Sandoval. També ha explicat com “las pròpies característiques i infraestructures de la Fira obliguen a realitzar un gran esforç per a adequar este gran centre comercial i aconseguir que la visita a la Fira de Cocentaina siga cada vegada més còmoda, pràctica i rendible. Estos últims anys hem sabut evolucionar, respectant la tradició i al temps combinant la modernitat que ens oferixen, per exemple, les noves tecnologies”.

En este sentit, la UPV estudiarà l’aplicació de les noves tecnologies per a millorar diferents servicis i la pròpia organització d’aquest multitudinari esdeveniment. Com ha comentat el subdirector de l’Àrea de Relacions amb l’Entorn, Pablo Díaz, “fruit de la nostra experiència en la Fira de l’any passat es van iniciar una sèrie d’intercanvis d’idees, projectes i reptes tecnològics que poden beneficiar a ambdós institucions”.

La directora del Campus d’Alcoi, Georgina Blanes, ha agraït que “el Campus d’Alcoi puga consolidar-se a Cocentaina, enfortint el vincle que ja existia però no era tan patent i permetent-nos posar a disposició de l’Ajuntament i per extensió de la Fira de Cocentaina, el nostre potencial en transferència de tecnologia”.

Rafael Briet, alcalde de Cocentaina, ha tancat l’acte manifestant que “volem que els llaços continuen creixent, que vagen més enllà”. També ha agraït “la paciència i la voluntat de la UPV per a treballar de la mà del consistori per a recuperar el nucli antic del municipi a través de la creació d’una càtedra. No obstant això, fins a la data no s’ha pogut materialitzar perquè des de fa 20 dies esperem la resposta de l’oposició per a concertar una cita amb la direcció del Campus d’Alcoi per a poder explicar-los en persona el projecte”. Briet ha exigit públicament que “per favor ens donen una data per a tancar la reunió”.

Presentada la revista de la fiestas de Cocentaina

revista cocentEl Palau Comtal fue el escenario de la presentación de la revista-programa de las Fiestas de Moros y Cristianos de Cocentaina 2014.

Una obra del contestano Antonio Torregrosa, ilustra el ejemplar festero.

La presidenta de la Junta de Fiestas, Pepa Prats, fue la encargada de entregar el número 1 de la revista al alcalde Rafael Briet.

Por otra parte, Tere Cerver explicó el contenido de la misma, e Ildefonso San Cristobol, asesor musical de la UNDEF fue el mantenedor.

Cocentaina Co-Crea 2014 reuneix a 20 emprenedors en una fructífera jornada de Networking

NETWORKING3L’Agència de Desenrotllament Local (ADL) de Cocentaina ha acollit una productiva trobada de Networking celebrada dins del programa Cocentaina Co-Crea, un cicle de jornades organitzat per l’Agencia de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Cocentaina, l’empresa contestana Crea360, i amb el suport de l’Àrea de Foment i Desenvolupament Local de la Diputació d’Alacant.

Aquest encontre ha tingut com a objectiu presentar i promocionar les idees, productes i servicis de tots els emprenedors de Cocentaina interessats en desenrotllar el seu negoci en el municipi. Durant la jornada s’han avaluat diferents models de negoci alhora que s’han fet sessions de formació en matèria d’emprendedurisme, coaching o millora de l’expressió en públic.

En aquesta primera jornada 20 emprenedors locals i de poblacions veïnes han assistit a dues ponències sobre com ampliar les garanties d’èxit del projecte emprenedor o com afrontar el canvi personal que suposa emprendre una idea. També hi ha hagut temps per a que els emprenedors hagen pogut exposar el seu projecte davant d’un comitè d’experts per a la seua avaluació i amb l’objectiu de reforçar, impulsar i expandir les diferents idees.

Els plans de treball presentats son molt variats i estan en diferent graus de maduració. Així, trobem projectes que encara son una idea fins a projectes que ja estan en funcionament i donant fruits. Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Vicent Sandoval, “les noves propostes empresarials per a Cocentaina comprenen sectors tant diversos com la fabricació de cosmètics, vivers de plantes, recerca d’ocupació, nutrició intel·ligent o turisme, que permeten veure el futur de Cocentaina amb optimisme renovat”. A través de estes jornades els emprenedors tenen la possibilitat de “compartir, col·laborar, conèixer i ‘co-crear’ sinergies amb el entorn”, ha senyalat Sandoval.

Cerrado el proceso de preinscripción y reserva de plazas para Grados en el “Campus d’Alcoi de la UPV”

UPVUna vez finalizado el proceso de preinscripción y reserva de plazas para el próximo curso 2014-2015, el Campus d’Alcoi de la UPV, ha conseguido asignar para los siete Grados ofertados, 486 inscripciones sobre una oferta total de 458 plazas, quedando en lista de espera 100 solicitudes para cursar los Grados de Ingeniería Mecánica, Ingeniería en Diseño Industrial y Desarrollo de productos e Ingeniería Informática.

El Doble Grado de TADE (Administración y Dirección de Empresas + Gestión Turística), que se estrenaba en la oferta académica este año, ha cubierto la totalidad de plazas ofertadas.

Por otra parte y a tenor de los resultados obtenidos en este proceso, se podrán ofertar algunas plazas en septiembre para los alumnos de ciclos formativos que estén interesados en cursar el Grado en Administración y Dirección de Empresas, en Ingeniería Química o Ingeniería Eléctrica.