Debut con derrota

El Muro CF disputó ayer su primer partido amistoso de la pretemporada enfrentandose al CD Contestano en el campo La Morera de Cocentaina. El resultado final, victoria de los locales, 1-0 con Más »

Desustància, ESiR, i Ximples, finalistes de l’AgresMUSIQ 2014

Reunit el jurat del concurs de música en valencià AgresMUSIQ 2014, en l’alcaldia de l’Ajuntament d’Agres en sessió convocada el 27 de juliol a les 12:30 h, decideixen per unanimitat, després d’una Más »

Concert d’Estiu de la Unió Musical de Muro amb la Banda de Silleda

La Unió Musical de Muro va viatjar a Silleda, Galícia, en Pascua, on va gaudir d’una convivència cultural i social que difícilment oblidaran els músics de la banda. Van ser quatre dies Más »

 

Debut con derrota

muro cf debut

El Muro CF disputó ayer su primer partido amistoso de la pretemporada enfrentandose al CD Contestano en el campo La Morera de Cocentaina.

El resultado final, victoria de los locales, 1-0 con gol de Octavio Cerdá (58′) aprovechando un libre directo desde la frontal del área.

El Muro pudo empatar el partido en el minuto 72, pero desaprovechó una pena máxima.

Próximos partidos amistosos:

SÁBADO 2 AGOSTO (20H)

MURO CF – CD ALCOYANO (Campo La Llometa)

VIERNES 8 AGOSTO (20H)

CD ALCOYANO “B” -  MURO CF (Polideportivo Mpal. Fco. Laporta ALCOY)

SÁBADO 9 AGOSTO (20H)

UD PORTUARIOS -  MURO CF (Campo Fort Llopis GRAO GANDIA)

El Muro se pone en marcha con un amistoso frente al Contestano

IMG_20140723_185607551_HDREl Muro CF de Pepe Aroca se pone hoy en marcha con un partido amistoso frente al CD Contestano. La cita tendrá lugar a partir de las 20.30 horas en el Campo Mpal. La Morera de Cocentaina.

El Muro afronta este primer amistoso con una plantilla con pocas caras nuevas. Han llegado al club Dani Fernández (Ontinyent), Lucas Bou (Alzira), y Santi (Muro B).

Siguen de la pasada temporada el portero Francesc; los defensas Cala, Garrido, Arnau, Escobar, y Bari; los centrocampistas Cristian, Alberto, Tasio, Raúl, y Jero; y los delanteros Álex Torrella, y Mario Real.

Destacar que el próximo partido amistoso tendrá lugar el sábado 2 de agosto a las 20 horas en La Llometa contra el CD Alcoyano.

Muro celebra demà dimecres l’últim ple del curs polític

pleLa corporació municipal de l’ajuntament de Muro celebra demà dimecres 30 de juliol, a les 11.00 hores, sessió de ple amb el següent ordre del dia:

48/2014 APROVACIÓ DE L’ACTA DE LA SESSIÓ QUE VAN TENIR LLOC EL DIA 4 I 11 DE JUNY DE 2014.

49/2014 PROPOSTA RELATIVA A LA SOL·LICITUD D’INCLUSIÓ EN EL PLA D’ESTALVI ENERGÈTIC DE LA INVERSIÓ DENOMINADA «OBRES DE MILLORA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN LA IL·LUMINACIÓ DE DIVERSOS EDIFICIS MUNICIPALS DE MURO DE ALCOY» A L’EMPARA DE LA CONVOCATÒRIA PER AL PLA PROVINCIAL D’ESTALVI ENERGÈTIC 2015.

50/2014 PROPOSTA DE L’AJUNTAMENT RELATIVA A L’APROVACIÓ DEL PLA ECONÒMIC-FINANCER DE L’AJUNTAMENT DE MURO DE ALCOY EN RELACIÓ AMB LA CONVOCATORIA D’AJUDES A AJUNTAMENTS I E.L.M. DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT PER A INVERSIONS FINANCERAMENT SOSTENIBLES EN CAMINS DE TITULARITAT NO PROVINCIAL ANY 2014.

51/2014 PROPOSTA DE L’AJUNTAMENT RELATIVA A LA APROVACIÓ DEL PLA ECONÒMIC-FINANCER DE L’AJUNTAMENT DE MURO DE ALCOY EN RELACIÓ AMB LA CONVOCATÒRIA D’AJUDES PER A INVERSIONS EN OBRES I REPARACIONS DE COOPERACIÓ MUNICIPAL FINANCERAMENT SOSTENIBLES DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT.

52/2014 PROPOSTA DE L’ALCADIA RELATIVA A L’APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DE LA INSTAL·LACIÓ DE TERRASSES AMB FINALITAT LUCRATIVA EN LA VIA PÚBLICA.

53/2014 PROPOSTA RELATIVA A LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA MUNICIPAL D’INTERVENCIÓ AMBIENTAL EN MATÈRIA D’ACTIVITATS.

54/2014 PROPOSTA D’ALCALDIA RELATIVA A LA DEVOLUCIÓ DE LA GARANTIA DEFINITIVA, DEPOSITADA PER “FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS SA”, AMB RELACIÓ AL CONTRACTE DE GESTIÓ DELS SERVEIS PUBLICS DE RECOLLIDA DE RESIDUS SOLIDS URBANS I NETEJA DE LA XARXA DE SANEJAMENT.

55/2014 PROPOSTA D’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE CRÈDITS NÚM. 9/2014.

56/2014 PROPOSTA D’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE CRÈDITS NÚM. 10/2014.

57/2014 PROPOSTA D’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE CRÈDITS NÚM. 11/2014.

58/2014 PROPOSTA D’ALCALDIA: RECONEIXEMENT EXTRAJUDICIAL DE CRÈDITS.

59/2014 DONAR COMPTE DE L’INFORME TRIMESTRAL: SEGUIMENT PLA D’AJUST RELATIU AL SEGON TRIMESTRE DE 2014.

60/2014 DONAR COMPTE DE L’INFORME DE TRESORERIA EN APLICACIÓ DE LA LLEI 15/2010 DE MODIFICACIÓ DE LA LLEI 3/2001 DE 29 DE DESEMBRE, ESTABLEIXEN MESURES DE LLUITA CONTRA LA MOROSITAT EN LES OPERACIONS COMERCIALS, CORRESPONENTS AL 2º TRIMESTRE 2014.

61/2014 MOCIÓ PRESENTADA PER ELS GRUPS MUNICIPALS EUPV, COMPROMÍS,  PSOE I PP, RESPECTIVAMENT, SOBRE EL VALOR CADASTRAL A EFECTES DEL COBRAMENT DE L’IMPOST DE BÉNS INMOBLES (IBI) AL SÓL URBANITZABLE  SENSE INSTRUMENT DE DESENVOLUPAMENT APROVAT.

62/2014 DACIÓ DE COMPTES DE LES RESOLUCIONS D’ALCALDIA.

*DESPATX EXTRAORDINARI.

*PRECS I PREGUNTES.

Recorden el ple el podràn seguir interament i en directe en Radio Elite (102.6FM) i en www.radioelite.com

Cocentaina ret homenatge a Antonio Ferrer, Jutge de Pau durant 23 anys

jutge pau 007 (Large)L’Ajuntament de Cocentaina, en la persona de la màxima autoritat local l’alcalde Rafa Briet, va voler acomiadar d’una forma especial a qui ha estat Jutge de Pau al municipi durant més de 23 anys. Així, divendres passat l’alcalde Briet i els treballadors del Jutjat de Pau a Cocentaina van oficiar una recepció oficial a Antonio Ferrer a les dependències del consistori.

Rafa Briet destacava de Ferrer l’haver estat una “persona emblemàtica” durant tot aquest temps al municipi. “Ha tingut una tasca molt complexa però tot i això en 23 anys no hem rebut ni una sola queixa per la seua feina, tot al contrari. Per a nosaltres  Antonio Ferrer ha sigut un referent del consens”, apuntava l’alcalde socialista.

Val a dir que el Jutge de Pau tracta els temes més diversos de conflicte entre els veïns i veïnes,… Així, es tracta d’un perfil de persona prudent, dialogant i amb contacte permanent entre les diferents entitats i estaments de la localitat. “El Jutge de Pau ha de ser discret sobretot, perquè es tracten temes personals i molt delicats, i també en aquest cas Antonio Ferrer ha estat un exemple a seguir per tots nosaltres”, ha destacat Rafa Briet.

Desustància, ESiR, i Ximples, finalistes de l’AgresMUSIQ 2014

agres-musiq

Reunit el jurat del concurs de música en valencià AgresMUSIQ 2014, en l’alcaldia de l’Ajuntament d’Agres en sessió convocada el 27 de juliol a les 12:30 h, decideixen per unanimitat, després d’una extensa deliberació, que els finalistes concurs AgresMUSIQ 2014 són:

DESUSTÀNCIA (Alcoi)

ESiR (Agres)

XIMPLES (València)

Cal destacar el bon nivell novament en el gros dels grups presentats, que amb una eclèctica mescla de sons i estils, fan que puje cada cop més en acceptació la iniciativa tant de l’Ajuntament d’Agres com dels Festers de Sant Miquel per l’AgresMUSIQ, un dels pioners dels certamens de música en valencià a la comarca.

Alhora, també mostrar satisfacció plena per la gran evolució que ha tingut el grup local ESiR, nascut a ran de l’inici del concurs AgresMUSIQ l’any 2012, siguen ja capaços d’entrar en la Gran Final.

Des de l’organització es vol remarcar que els grups que es volen presentar han de tenir en compte que el concurs és per a grups de música de tot tipus, però en valencià. No es tracta de fer cap discriminació per a cap grup, sinó de posar en valor i impulsar el valor fonamental del nostre patrimoni cultural, la llengua, tan desacreditada, discriminada i maltractada darrerament pels estaments públics.

Finalment, convocar a tots els amants de la música en valencià per a la Gran Final de l’AgresMUSIQ el dia 20 de setembre de 2014 a les 24.00 hores.

Obres de reparació i millora en el Centre de Dia Caixa Ontinyent

Caixa_OntinyentAprofitant el període de vacacions, Obra Social de Caixa Ontinyent, emprendrà obres de reparació i millora en el Centre de Dia Caixa Ontinyent per a persones amb Discapacitats Psíquiques. La inversió serà de 15.000 euros, aportats a parts iguals entre la pròpia caixa i l’Ajuntament, i s’actuarà sobre la teulada, elements decoratius exteriors i tancaments interiors.

El Centre de Dia Caixa Ontinyent va ser implantat per l’obra social de l’entitat en el 2003, amb una inversió de 718.000 euros, i disposa de 6 aules, hidroteràpia, fisioteràpia, menjador, lavabos, dutxes i despatxos, així com d’una sala d’estimulació multisensorial, una de les millors de la Comunitat Valenciana, que permet la relaxació muscular i l’estimulació sensorial per a millorar les condicions físiques dels 25 usuaris amb el que actualment conta el centre.

Amb este tipus d’actuacions, a través de l’Obra Social de l’entitat, s’ha aconseguit crear una xarxa integral d’atenció a discapacitats psíquics en les nostres comarques, amb la implantació del Centre de Dia, el Col·legi d’Educació Especial i la Residència a Ontinyent, així com la Residència de Xátiva, a més de les col·laboracions amb associacions i iniciatives d’assistència a este col·lectiu.

Les obres que ara financen l’Ajuntament i Caixa Ontinyent permetran millorar les condicions del centre i, per tant, la qualitat del seu servici.