Resultat de la votació del Pressupost Participatiu de Cocentaina

La votació per a triar les propostes finalistes en el Pressupost Participatiu de Cocentaina es va tancar el passat 26 de febrer i ha marcat una participació històrica, ja que han votat 734 persones.

El projecte més votat ha sigut la proposta de recuperar els cabuts de Cocentaina amb 888 punts, i en segon lloc el d’instal·lar un sistema de megafonia al poliesportiu municipal amb 827 punts. En tot cas, atés el pressupost de què es disposa i vista la quantitat que comporten els dos projectes més votats, és probable que es puguen executar els dos.

Per tant, a partir d’ara es posa en marxa el procés d’execució del Pressupost Participatiu d’aquest any, tot i que continuen, com sempre, executant-se projectes d’altres edicions a càrrec de les partides pressupostàries de cada regidoria implicada.

La regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, ha agraït la participació de totes i cadascuna de les persones que, de manera transparent i democràtica, han emès el seu vot. Així mateix, ha felicitat totes les persones que han impulsat els projectes i, especialment, les que han obtingut més vots.