Cocentaina obri les inscripcions per a la II Cursa del Dia de la Dona

El Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cocentaia ja prepara la II Cursa del Dia de la Dona que es celebrarà el 5 de març i s’integra dins de la programació d’activitats pel 8 de març Dia Internacional de la Dona.

L’eixida serà des del Pla a les 9:30 hores i tindrà dos opcions, una de 5 km. per a aquelles persones que vulguen fer la marxa a peu, i altra de 10 km. per a aquelles que córreguen.

La cursa, a diferència d’altres, està oberta a la participació masculina i femenina i vindrà acompanyada d’activitats prèvies i posteriors a la seua finalització, amb entrega de trofeus per als corredors i corredores. El preu de la cursa popular és de 4€ i a més del dorsal i el segur corresponent, dóna dret a rebre una borsa amb el detall que l’Ajuntament de Cocentaina ha preparat. L’organització tècnica va a càrrec del Socarun, qui un any més treballa colze a colze amb la regidoria de Benestar Social per oferir un diumenge ple d’esport i reivindicació de la igualtat.

Mireia Estepa, regidora de l’àrea ens avança que «en uns dies confirmarem quines empreses i entitats col·laboraran en la cursa i donarem forma a les activitats paral·leles que estem preparant. La intenció és que siga una festa pel feminisme on puga participar tot el món. De moment, ja tenim la confirmació de l’ajuda que prestaran les Mestresses de Casa, Mónica Talens, l’Associació de Comerç i Carrefour i esperem poder-ne confirmar algunes més».

Des de l’Ajuntament conviden al veïnat de Cocentaina i a totes les persones interessades a inscriure’s i participar en un dia saludable i divertit. Ho podran fer a partir d’avui i presencialment en la Casa de la Joventut amb la seua targeta de crèdit o a la web sportmaniacs.com