XXI MOSTRA DE TEATRE AMATEUR «VILA DE COCENTAINA»

Teló Teatre organitza del 8 al 22 de febrer la XXI Mostra de Teatre Amateur ”Vila de Cocentaina”. Cal destacar que per arribar a la selecció de les dos obres que acompanyaran al grup anfitrió en aquesta mostra, s’ha fet un treball de selecció de les 26 obres presentades d’arreu la Comunitat Valenciana.

Cal dir que no ha sigut una tasca fàcil, donada la quantitat d’obres que s’han presentat i la qualitat de moltes d’elles, el que demostra que en la nostra terra hi ha molta inquietud teatral, però no sempre està reconeguda com que es mereix per part de les nostres institucions.

A més, tal com ve fent-se des de fa anys, hi haurà una obra per a xiquets patrocinada per la Seu Universitària de Cocentaina, amb l’entrada lliure per a tots el públics.

Les obres que han estat escollides per a enguany són:

Dia 8 de febrer a les 20H “Auto” d’Ernesto Caballero, pel grup Teló Teatre.

Dia 15 de febrer a les 20H “Culpable” de Sonia Cabrera, pel grup Suc de Teatre La Tarumba d’Alzira.

Dia 16 de febrer a les 12H “Alicia en el país de las maravillas”, de Lewis Carrol, pel grup Faula Teatre d’Alcoi. ENTRADA LLIURE.

Dia 22 de febrer a les 20H “Trio Faraona”, pel grup Aiguamar Teatre de Gandia.

Cal ressenyar el recolzament que l’Ajuntament de Cocentaina, a través de la regidoria de Cultura, ha fet i fa a la Mostra de Teatre Amateur, així com també la Seu Universitària de Cocentaina de la Universitat d’Alacant.