Tres anys del taller d’art especial a Muro

A l’any 2016 es va iniciar a Muro el taller d’art especial per a persones amb diversitat funcional de totes les edats. Aquests tallers creatius adaptats, tenen com a objectiu impulsar a les persones a través de l’art, la cultura, la participació i la integració.

Aquests tallers impulsats per la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Dependència, ha contat també amb el suport econòmic de l’Obra Social la Caixa i amb l’Associació Babilón, encarregada de presentar i gestionar aquest projecte.

El passat dissabte 24 de novembre el taller va rebre la visita de la delegada d’àrea de La Caixa Maria Teresa Martínez, i el director de la sucursal de Muro Marcos Cascant, que van poder gaudir d’un matí acompanyant als usuaris del taller i a les seues famílies i vam poder comprovar part de la feina artística que durant el curs van realitzant els alumnes d’aquest taller. Un dels projectes que estan realitzant actualment es la preparació de la decoració nadalenca per a la façana de l’Ajuntament, aquest serà el tercer any que realitzen aquesta decoració.

A banda dels tallers habituals dels dissabtes pel matí, els usuaris amb participat en altres activitats culturals i lúdic esportives realitzades al nostre municipi, com la Cursa de la dona, la celebració del 9 d’Octubre i la participació en exposicions d’art locals.