Tot a punt a Muro per a rebre al Patge Reial

Xiquets i majors ja compten les hores per a rebre a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, una visita que es produirà en la vesprada-nit del dijous. Però abans, el Patge Reial farà la seua entrada triomfal acompanyat de les tradicionals burretes, per a recollir les cartes amb els desitjos de totes les mureres i murers.

Tan esperat esdeveniment es produirà aquest diumenge 1 de gener, a les 19.00 hores, des de l’Ermita de Sant Antoni, recorrent l’avinguda de València, carrer La Verge, La Patrona, plaça de la Constitució, Sants, placeta Molina, Sant Blai, plaça de l’Església, Rafael Esteve i plaça Matzem.

Pedanies

El Patge Reial tembé visitarà les nostres pedanies el dilluns 2 de gener. A partir de les 19.00 hores estarà a Benàmer, i a les 20.00 hores recorrerà els carrers de Setla.

Visita Campament Reial 

El dijous 5 de gener els Reis Mags i tota la seua comitiva estaran descansant en el camp de futbol «El Patronat». Totes les xiquetes i xiquets que vulguen els podran visitar a partir de les 10.00 hores fins les 13.00 hores.

Paqueteria

La Nova Associació Cultural Reis Mags de Muro informa que el dia 5 de gener s’hauran de emportar tots els paquets a l’edifici de l’Arxiu Municipal, en horari de 10.00 a 13.30 hores.