TORNEN ELS PREMIS EMPRENEDORS DE LA MANCO

De nou torna l’edició del Premis Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat. Un anys més des de l’entitat s’aposta per ajudar aquells nous emprenedors que volen desenvolupar la seua idea de negoci o aquells que recentment ho han fet.

Aquest concurs celebrarà la seua 6ª edició junt amb els seus col·laboradors habituals com son: CEEI, IDEAS UPV, Càmara de Comerç i aquest any també comptaran amb la col·laboració de JOVEMPA.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà fins el 17 de novembre. El punt de registre de les sol·licituds poden ser els Ajuntaments de la Manco o a la seu de qualsevol dels col·laboradors d’aquesta edició. Les bases les podran consultar en www.lamancomunitat.org

Des de la Mancomunitat s’aposta per la creació de noves empreses comarcals que ajuden a una millor promoció econòmica del nostre territori. A banda i mostra de l’aposta que fa l’entitat per l’activitat emprenedora, es el servei que presta junt amb el CEEI d’assessorament a emprenedors i empreses, un servei del qual ens mostrem satisfets donat el bon resultat que està oferint.