Suspeses les 13 Hores Esportives de Cocentaina

COMUNICAT DE LA REGIDORIA D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE COCENTAINA

Lamentem comunicar que l’edició XLI de les 13 Hores Esportives Municipals de Cocentaina no es celebrarà aquest any 2021.

Per segon any consecutiu ens vegem obligats a cancel·lar aquest esdeveniment esportiu degut a la situació sanitària actual. Volem ser prudents i responsables, ja que es tracta d’un acte amb un gran èxit de participació, tant d’esportistes com de familiars i amics que els acompanyen.

Sentim molt haver tingut que prendre aquesta decisió, però és el més coherent davant la situació que estem vivint. No volem donar un pas enrere en l’evolució positiva de la pandèmia en una jornada en la que reunim a un gran nombre de persones en les nostres instal·lacions esportives.

Esperem que el proper any 2022 puguem tornar a gaudir d’aquesta festa esportiva per als més menuts i poder trobar-nos tots els amants de l’esport de nou al Poliesportiu.

Tanmateix volem felicitar a Andrea Pascual Silvestre, perquè el seu dibuix va estar guanyador del concurs del cartell anunciador. També donar gràcies als col·legis, i a les xiquetes i xiquets que van participar.

Cocentaina, a 5 de maig de 2021.