SERGIO MARTÍNEZ I JESSICA VELASCO GUANYADORS DE LA «MEDIEVAL XTREM» DE MURO

El passat diumenge 24 de novembre es va celebrar a Muro la Medieval Xtrem, cursa d’obstacles puntuable per al Campionat d’OCRA Autonòmic i Nacional.

La prova amb dos distàncies diferents (5 i 10 km) va reunir a més de 600 competidors vinguts de diferents parts de l’estat espanyol.

Els 35 obstacles dissenyats per l’organització no foren suficients per impedir que els esforçats participants aconseguiren culminar amb èxit tan exigent meta.

Sergio Martínez en homes i Jessica Velasco en dones van ser el guanyadors finals d’una competició on cal destacar la magnífica actuació dels nostres competidors locals encapçalats per Víctor Pascual (5° classificat), Ivan Blanco, Antonio Reig i Ricardo Santamaría.

El regidor d’Esports Kike Pascual va descatar una vegada acabada la cursa el bon ambient  viscut en la matina de diumenge «m’agradaria destacar el gran ambient competitiu viscut en aquesta prova ja que la gran majoria dels participants tenen una preparació excepcional la qual cosa fa que tots, atletes i espectadors gaudisquen d’una activitat molt vistosa».