Saül Serrano, candidat socialista a l’alcaldia de Muro

Saül Serrano serà el cap de llista del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Muro. A la il·lusió, la motivació, les ganes i la força per a tornar a encapçalar la candidatura socialista a les eleccions municipals, el candidat socialista suma l’experiència adquirida durant esta legislatura com a regidor en l’oposició.

Els socialistes de Muro aposten per iniciar un nou cicle polític que done estabilitat a les veïnes i veïns i es comprometen a treballar per a construir una alternativa oberta, amb trellat i amb serietat, capaç de conciliar les diferències per a governar, sumar i treballar pel poble i les pedanies.

Serrano ha agraït la confiança de l’agrupació per haver-lo reelegit en l’assemblea com a candidat per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, i assenyala que «els socialistes apostem per la participació de la ciutadania i les entitats de Muro per a trobar solucions on de vegades sols es veuen problemes i impediments».

L’alcaldable del PSPV-PSOE ha volgut recordar que «en les últimes eleccions el PSOE es va quedar a dos vots d’obtenir un tercer regidor a costa d’Esquerra Unida, que va acabar governant amb PP i Ciutadans. Com es va demostrar en les últimes eleccions, cada vot és important; tres regidors ens hagueren atorgat la possibilitat d’encapçalar un govern progressista enlloc de l’actual engany als votants progressistes i d’Esquerra Unida que han acabat expulsant del partit els seus representants. Per això, apel·lem a concentrar el vot progressista en el PSPV-PSOE com a única garantia i alternativa real de polítiques participatives i progressistes en el nostre poble».