«Paella segura a casa» a la celebració del 9 d’Octubre a Muro

Per desgràcia, la crisi econòmica està marcant-nos els passos que hem de seguir i, malauradament, una de les afectades serà, també, la celebració del 9 d’Octubre, i no podrem fer, com tots els anys des de ja en fa molts, les multitudinàries paelles, en què una part important del poble s’ajuntava amb alegria i germanor.

És per això que volem animar-vos a participar de manera virtual en les nostres estimades paelles en la iniciativa «Paella segura a casa» per tal que en un dia tan especial com el 9 d’Octubre feu la vostra paella a casa, o a la caseta, però de manera segura, i que després ens envieu una foto al 673654986. Nosaltres farem un vídeo recopilant les fotos que ens envieu i així contribuirem a estar un poc més a prop, fent poble.

El que sí que us demanem de tot cor és que tingueu trellat, tots tenim ganes de fer vida normal i ajuntar-nos i abraçar-nos, les persones som éssers socials, però ara no toca, per favor, compliu les recomanacions sanitàries, sigueu prudents i no us poseu en perill a vosaltres mateixos ni poseu en perill als altres.

Passeu-ho bé… amb coneixement.