Noves normes i taxes per a la propera obertura de la piscina municipal de Cocentaina

Degut a la crisi derivada per la pandèmia del COVID-19 s’està treballant des de l’Ajuntament de Cocentaina i la Regidoria d’Esports, per a poder iniciar la temporada de piscina 2020 el més prompte possible, complint amb totes les mesures necessàries per adaptar la instal·lació i poder garantir la seguretat dels usuaris i els treballadors.

La piscina estarà oberta els mesos de juliol, i agost, fins el 6 de setembre. L’horari d’ús tindrà 4 franges horàries, tenint 30 minuts la piscina buida de gent entre una franja i l’altra per a realitzar protocol de neteja i desinfecció.

Sempre la reserva del torn de bany es realitzarà ONLINE amb la corresponent CITA PRÈVIA: De 10 a 12 hores (sols per a jubilats), de 12:30 a 14:30 hores, de 15 a 17 hores i de 17:30 a 20 hores.

L’aforament serà de 117 usuaris per torn. Hi hauran 9 zones d’espai comú dins del recinte de la piscina, i les diferents zones tindran un aforament especific, sempre complint les mesures de distanciament social (2 metres). S’afavorirà la rotació en quant a l’ús de la piscina per part dels usuaris per a que tots tinguen les mateixes possibilitats de banyar-se. Tots els usuaris d’aquesta temporada tindran carnet. Sols realitzaran la reserva ONLINE els que tinguen carnet, i en el moment d’accedir a la piscina passaran la targeta (carnet) pel lector.

Per a tramitar els carnets, els atendran en l’oficina del pavelló del poliesportiu municipal. El funcionament respecte als torns d’accés i de bany, l’aforament del recinte i els diferents espais, podran variar en funció de l’evolució de les restriccions i de la demanda i l’evolució de l’accés per part dels usuaris.

Tarifes 2020

*Menors de 6 anys (Entrada lliure)

*Carnet de 6 a 17 anys (10 euros)

*Carnet majors de 18 anys (16 euros)

*Carnet familiar (26 euros)