Noves instal·lacions al Poliesportiu Municipal de Muro

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, amb el seu ferm propòsit de promoció i recolzament de l’esport local, ha finalitzat la construcció de noves infraestructures per oferir una oferta més ampla a totes i tots els esportistes.

Un nou parc de calistènia, amb múltiples aparells per exercitar-se (amb un cost de 24.600€), el tancament perimetral de la pista multiesport unit a dos noves porteries retràctils per al camp de futbol «La Llometa» (aquestes dos últimes actuacions valorades en 13.448€) són un clar exemple de l’aposta continua del govern murer per millorar les instal·lacions del Poliesportiu.

«Estem fent un gran esforç per diversificar l’oferta esportiva del nostre Poliesportiu, sempre pensant en la millora de la salut i la recerca d’un nivell òptim de qualitat de vida per a les nostres veïnes i veïns. Amb aquesta premissa continuarem els pròxims mesos treballant de debò, i com no podia ser d’altra manera, hi haurà novetats que dotaran a les instal·lacions esportives municipals de nous elements, per poder pujar així el nivell quantitatiu i qualitatiu», comentava el regidor d’Esports, Kike Pascual.