NATURBALANCE: SESSIONS D’ESPORT EN LA NATURA AMB LES MANCOMUNITATS DE L’ALCOIÀ-COMTAT I LA VALL D’ALBAIDA

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida han llançat el programa de sessions d’esport en la natura Naturbalance. Es tracta d’una iniciativa que fusiona l’esport amb el contacte amb la natura i amb un esmorzar saludable després de l’activitat, amb l’objectiu de fomentar un estil de vida saludable en el marc incomparable dels paratges de les comarques.

La programació començarà el diumenge 23 de febrer en Cocentaina, i també farà parada en Bocairent, Gorga, l’Olleria, el Ràfol de Salem, Gaianes, Benissoda, Alcoi, Benicolet, Fontanars dels Alforins, Banyeres de Mariola i Muro fins al dia 7 de juny.

Les sessions, que compten amb la col·laboració de l’escola de dansa i esport Màsters i el Centre de Dansa i Entrenament Mónica Talens i Adrián Palací, consisteixen en la combinació de tres modalitats d’esport guiades per monitors: stretch, Sunday fit i pilates. Es tracta d’una activitat adreçada a tots els públics. Després de l’activitat es durà a terme un esmorzar saludable.

Per a més informació i inscripcions lamancomunitat.org/events/naturbalance20