MURO ES PREPARA PER A LA FIRETA DE SANT ANTONI

La Fireta de Sant Antoni de Muro s’obrirà al públic el pròxim dissabte 19 de gener de matí. Es realitzarà l’acte oficial d’inauguració amb la interpretació del Tio Pep, amb els cors de la Parròquia i dels Jubilats, i les rondalles La Lira, la Rebolikà i El Baladre, junt a la Xafigà. I enguany es farà un acte de reconeixement al “Forn de pa Silvestre” com a una de les empreses amb més tradició a Muro.

Aquest any hi haurà animació de carrer a càrrec dels ballets locals. Hi haurà escenari per al públic infantil ubicat a la Plaça del Palau de la Senyoria, amb titelles, contacontes , màgia i tallers i jocs per als menuts.

Com a novetat contarem amb la participació de l’Associació de Campaners del Comtat que faran sonar les campanes de forma manual.

El dissabte 19 hi haurà la XVI edició de la Muntada i domatge de cavalls, l’espectacle central de Fireta “Entre el cel i l’infern” a càrrec del Grup de Danses Baladre, i com a colofó actuació de jazz a la Plaça Matzem.

Per al diumenge 20 contarem amb el torneig de raspall i com a plat principal la XXXVI edició de l’Aplec de Danses amb el Grup de Danses Baladre i com a convidat el Grup de Danses de Cocentaina. Ja de vesprada tindrá lloc la tradicional Romeria a Sant Antoni.

A més d’aquestos actes hi haurà fira d’animals, mercat medieval, parades comercials, zona dedicada a la gastronomia, tallers infantils… i per als amants de la fotografia el IV Concurs Fotogràfic Foto-Fireta 2019 a càrrec de l’Associació Fotogràfica Flasheros.

Per al regidor de Cultura, Sergi Silvestre “serà una edició carregada d’activitats per a tots els públics, en una Fireta millor cada any, on volem donar a conèixer les nostres tradicions i el treball que porten a terme les associacions del poble a les que agraïm la seua participació. Esperem una alt nombre de visitants que podran gaudir d’un cap de setmana lúdic i festiu”.

Per a més informació podeu consultar la web www.vilademuro.net i el Facebook Tourist Info Muro.