MURO ACOLLIRÀ EL 7 I 8 DE MARÇ LA CURSA DE LA DONA I LA PUJADA A LA PENYA EL FRARE

Muro acollirà el cap de setmana del 7 i 8 de març una nova edició de la Cursa Solidària de la Dona i la Pujada a la Penya el Frare.

Les proves estan organitzades pel CEM Les Llebres de Muro, amb la col·laboració de les regidories de la Dona i d’Esports i el suport de nombrosos patrocinadors i col·laboradors.

El dissabte 7 a les 17.30 hores començarà la VII Cursa Solidària de la Dona. Aquesta té un caràcter social i benèfic i enguany els fons seran destinats a l’Associació Somriures.

La plaça Matzem serà l’escenari principal d’aquest esdeveniment esportiu. Enguany la previsió és acostar-se a les 1.300 participants entre les dues modalitats, corredores i caminants, i així es convertirà en una gran festa.

Un any més es comptarà amb l’animació a càrrec dels ballets locals, Elena Tudela, Ainhoa Font i Espai Sarau-Mapi Moltó. També cal destacar la labor realitzada pel Taller d’Ocupació Murocupa’t 3, que amb el seu enginy i dedicació guarneixen tot el recorregut i realitzen tallers per als més menuts.

Per a concloure l’acte, es farà entrega dels trofeus a les tres primeres classificades per categories de la prova competitiva i a la millor esportista local.

Pujada a la Penya el Frare

El diumenge 8 de març a les 9 hores tindrà lloc la XIII Pujada a la Penya el Frare, prova puntuable per al Circuit Xitxarra Trail 2019/2020.

Igual que en l’edició anterior, hi haurà tres distàncies, la prova reina de 21 km. i al seu torn la modalitat esprint trail i senderistes que compartiran un recorregut de 12 km. S’espera la participació de més de 500 corredors arribats de tots els punts de la Comunitat Valenciana.

L’eixida i la meta seran a la plaça Matzem, i per a concloure l’event, es farà entrega dels trofeus de totes les distàncies immediatament després de l’entrada de l’últim participant.