MIREIA ESTEPA, ALCALDESSA DE COCENTAINA: “L’EQUIP DE GOVERN HA FET UNA CLARA APOSTA PEL MÓN DE L’EMPRENEDORISME”

Durant l’anualitat de 2018 l’Ajuntament de Cocentaina ha seguit unes polítiques de contractació en les quals s’han pogut donar feina a 14 persones per un total de 275.700 euros.

Els programes d’ocupació que s’han dut a terme han sigut de diferent índole, tant per a persones menors de 30 anys com per a majors de 30 anys i que foren persones en situació d’atur de llarga duració amb un itinerari laboral realitzat pel SERVEF.

Actualment, totes les persones beneficiàries estan realitzant les seues tasques a l’Ajuntament com a peons de jardineria, auxiliars administratius, educadora infantil o assessoria jurídica al Departament de Serveis Socials, entre altres tasques.

A més a més, des del Departament de Promoció Econòmica s’han elaborat 18 plans d’empresa en els quals 88% estan ja en funcionament; a banda, també de les ajudes que s’han atorgat mitjançant el programa C’CCREA, que destina ajudes econòmiques per a negocis o activitats creades en l’última anualitat i que complisquen tots els requisits que s’estableixen en les bases. Cal recordar que també Cocentaina disposa del Servei d’Assessorament a l’emprenedor i empresa comarcal oferit per la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha manifestat que “des de l’equip de govern expressem la nostra satisfacció, perquè tenim molts mecanismes que s’han posat en funcionament per a posar en marxa nous negocis i ajudar a les persones que decideixen optar pel món de l’emprenedorisme”.