L’Esport a Muro no para

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro s’ha sumat a les múltiples iniciatives per a fer més suportable el confinament . Per una part, davant la impossibilitat de realitzar esport a l’aire lliure, s’ha proposat als esportistes locals guardonats en l’última Gala de l’Esport, que ensenyen quin tipus d’entrenament realitzen en el dia a dia. A més, els nostres esportistes destacats ens donen un missatge d’ànim davant la difícil i peculiar situació que estem travessant.

La segona proposta versa sobre la imminent realització de les XII Hores Esportives Infantils , la qual per circumstàncies per tots conegudes no es podrà dur a terme en la calendarització prevista. Des de la Regidoria s’anima a totes les xiquetes i xiquets dels col.legis públics de Muro a que facen arribar dibuixos commemoratius d’aquesta activitat esportiva.

Per últim, des de la Regidoria d’Esports es vol agrair a Hugo, Víctor, Carla, Erik, Noelia i Helena (els nostres esportistes guardonats) la seua inestimable i sincera col.laboració, i a totes les xiquetes i xiquets de Muro que han presentat les seues obres, animant-los a ells i a la resta de la població a seguir fent esport des de les seues cases.