LES PLUGES PER LA DANA DEIXEN PAS A CELS POC ENNUVOLATS

La pluja i el vent que acompanyen la DANA (depressió aïllada en nivells alts) en les últimes hores en la Comunitat Valenciana deixaran pas este dimecres a cel poc ennuvolat, amb nuvolositat d’evolució diürna en zones de muntanya.

A més, segons l’Agència Estatal de Meteorologia no es descarten boires matinals en zones de l’interior, mentres que les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes en ascens, localment notable en l’interior, i el vent serà variable fluix amb brises a la vesprada.

Per a este dimarts, el cel encara estarà ennuvolat o cobert, amb ruixats i tempestats generalitzades, localment forts o molt forts i amb possible pedra, amb major probabilitat a València i Alacant, on podrien mostrar a més una certa persistència.

Les temperatures mínimes experimentaran pocs canvis i les màximes aniran en descens, localment notable, mentres que el vent bufarà del nord-est i est, fluix en l’interior i moderat en el litoral, amb algun interval de fort a primeres hores en el litoral d’Alacant.