Les 24 Hores Esportives de l’Orxa tornen aquest cap de setmana

L’Orxa està preparant els dies grans de les seues festes i aquest cap de setmana serà el torn per a les 24 Hores Esportives. Durant el divendres 15 i el dissabte 16 de juliol el Poliesportiu Municipal viurà un gran ambient de competició.

El pàdel serà enguany l’esport rei amb 28 parelles inscrites dividides en dues categories. Les partides començaran el divendres a les 21 hores. El mateix divendres també donaran inici els partits de la fase de grups de futbol sala, així com la marxa nocturna de la mà del Centre Excursionista de l’Orxa.

Finalment hi haurà jocs de taula a la Casa del Poble que arredoniran una vetlada que culminarà amb les finals de pàdel el dissabte a les 21 hores i una discomòbil en l’Amfiteatre per a tancar l’edició de 2022 de les 24 Hores.

«Després de dos anys torna la festa de les 24 Hores. Esperem que la gent gaudisca d’un cap de setmana especial on l’esport serà el principal protagonista. Des de l’Ajuntament convidem a tots els amants de l’esport al fet que s’acosten al Poliesportiu Municipal», destaca l’alcalde de l’Orxa, Pau Pinar.