L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT DE COCENTAINA RECOLÇA AL CONTESTANO EN EL SEU CENTENARI

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, junt al regidor d’Esports, Saúl Botella, s’han reunit amb la junta directiva del CD Contestano per a anunciar-los la voluntat de l’equip de govern de disposar d’una partida pressupostària per als actes del Centenari del club.

Hi ha que resaltar que el Contestano ha encetat aquest any especial colaborant amb l’organització de la Cavalcada dels Reis Mags, acte al qual li seguiran molts altres per a celebrar que estan fent història des de 1919.

L’alcaldessa comentava el passat divendres en la Gala de l’Esport que “el Contestano ha mantingut la seua activitat i els seus valors esportius sense perdre les seues arrels contestanes, i ha sabut adaptar-se i crèixer sempre comptant amb la gent d’este poble”.

En aquest sentit el regidor d’Esports, Saúl Botella, defenia que “el Contestano mereix una partida pressupostària que li permitisca celebrar com mereix que porten 100 anys fent del futbol”.

L’equip de govern proposarà a la resta de partits de l’oposició que el CD Contestano compte amb aquesta ajuda econòmica per a 2019, “no es tracta d’un tema polític, es tracta de la història del futbol contestà i de donar-los el reconeixement que mereixen”, recalcava Botella.