L’Ajuntament de Cocentaina posa en marxa una plataforma de venda d’entrades online

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina ha activat una plataforma que permetrà vendre entrades a través d’Internet o també, si l’activitat és gratuïta, assignar invitacions per a assistir als actes que es programen des d’aquesta Regidoria, o qualsevol altra, als diferents edificis municipals. De moment, estarà disponible al Palau Comtal i, a partir del 20 de setembre, també al Teular, que torna a obrir les portes, tot i que aplicant totes les mesures de seguretat que estiguen vigents en cada moment.

D’aquesta manera, no sols es pretén controlar l’aforament d’aquests edificis durant la pandèmia i poder tindre dades reals d’assistència, sinó també oferir una plataforma accessible als ciutadans i ciutadanes per a poder reservar còmodament des de casa el seu seient per als espectacles.

La nova web s’estrena amb el repartiment d’invitacions per a assistir a la presentació del llibre de Francesc Jover titular «Cançons i Romanços del Teular», una activitat gratuïta que organitzen l’Ajuntament de Cocentaina i la Garbera Cultural El Guaret i que tindrà lloc al Palau Comtal.

Segons explica el regidor de Cultura, Iván Jover, «l’objectiu d’aquest nou servei és apropar més la cultura a la ciutadania per a facilitar la compra d’entrades o la reserva d’invitacions amb les noves tecnologies, ja que aquesta nova plataforma permetrà la compra online 24 hores al dia des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet». A més a més, el regidor informa que estarà operativa a partir del divendres 18 de setembre.

Finalment, cal indicar que la compra online es realitza seguint uns passos molt senzills, però en qualsevol cas cal introduir una adreça de correu electrònic, ja que un cop finalitzada la compra o la reserva es rebrà un correu electrònic amb el document en format pdf, el qual està preparat per a poder-se imprimir. També es pot optar per portar-la directament en el telèfon mòbil, en format QR o bé en format passbook, que el personal municipal llegirà a la porta de cada edifici, cosa que permet que el comprador no haja d’imprimir l’entrada i s’estalvie d’aquesta manera una mica de paper amb l’objectiu de ser més respectuosos amb la naturalesa.