L’Ajuntament de Cocentaina millora el camp de futbol de La Via

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cocentaina informa que ja s’ha iniciat l’actuació de millora al camp de futbol de La Via. Es tracta de la substitució de totes les línies dels dos camps de futbol7.

Una actuació completament necessària per l’estat que estaven quedant aquestes línies i sobretot pel perill a possibles lesions.

Des de la Regidoria d’Esports volen agrair la comprensió dels afectats per l’obra d’actuació de millora, ja que mentre duren els treballs tots els entrenaments i competicions oficials hauran de disputar-se al Camp de la Morera.

El regidor d’Esports, Octavio Cerdà, explica que «feia mesos que anem darrere d’aquesta necessària actuació de millora i que gràcies al romanent positiu de l’Ajuntament del 2021 hem pogut realitzar per a abans que acabe l’any 2022. Si durant aquest any hem pogut fer el canvi de gespa del camp de La Morera, i ara tindrem el camp de La Via en les millors condicions possibles, podem assegurar que Cocentaina tindrà dos camps de futbol òptims per a tots els amants al futbol».