L’Ajuntament d’Alcoi reformarà i millorarà «El Collao» en el seu 100 aniversari

L’Ajuntament d’Alcoi celebrarà el centenari del Camp Municipal «El Collao» amb diversos actes que començaran aquest divendres en el primer partit de lliga contra el Betis Deportivo. El partit serà a les 21.30 hores. En aquest cas, prèviament a les 21 hores es descobrirà una placa commemorativa.

A més d’aquest acte, hi haurà més al llarg de tot l’any per commemorar que el 28 d’agost de 1921 va ser inaugurat.

El Collao és el cinqué camp més antic d’Espanya, tan sols superat per El Molinón de Gijón, El Rubial d’Águilas, El Camp d’Esports de Lleida i La Murta de Xàtiva.

Igualment el Govern Municipal ha previst dur a terme un projecte de reforma i millora de les instal·lacions que se sumaran a les que ja es van fer l’any passat i que van propiciar una millor imatge en els partits de la Copa del Rei.

El projecte té un cost total de 132.300 euros, dels quals la Diputació d’Alacant aportarà el 58% mitjançant la convocatòria d’ajudes econòmiques «Pla +Esport 2021».

El projecte inclou la reforma dels lavabos de Gol A i B, millores d’accés de la grada de Gol B, reforma dels bars de Gol A i B, pintar la part exterior del Camp i col·locar el cartell que replicarà a l’original de «CAMPO del COLLAO».

«Des del Govern Municipal estem treballant per tindre les millors instal·lacions esportives municipals possibles i com no podia ser d’altra manera, també anem endavant amb un projecte per adequar El Collao i tindre les instal·lacions que es mereix l’afició. També és important assenyalar que durant tot un any farem diversos actes per celebrar el centenari d’El Collao», explica el regidor d’Esports, Alberto Belda.