La Xafigà prepara el concert de lliurament de premis del Concurs de Compossició «Poble de Muro»

El proper diumenge 25 d’octubre a les 12 hores i al Centre Cultural Polivalent, la Xafigà oferirà un concert on es lliuraràn els premis del XI Concurs de Compossició per a Dolçaina i Percusió «Poble de Muro».

Podrem gaudir de les obres premiades així com d’una selecció de peces tradicionals i simfòniques del repertori per a dolçaina.

Serà, sense dubte un concert especial, el primer que la colla farà en aquesta nova situació provocada pel Covid 19, però preparat amb molta ilusió per donar a coneixer els treballs guardonats en aquesta edició del concurs.

Adquisició d’entrades

Per adquirir les entrades del concert cal enviar un whatssap al 606 32 36 69 o e-mail a secretariaxafiga@gmail.com amb les següents dades: nom, cognom, DNI i telèfon de contacte, SENSE TOTES aquestes dades no es podrà realitzar la reserva.

El dia del concert sols es podrà accedir si les entrades no estan exhaurides, facilitant totes les dades que es sol·liciten fins a completar l’aforament.

Les entrades seran nominatives (per llista) i es farà control a l’entrada. Serà obligat dur el DNI el dia de l’actuació.