La Volta Ciclista a Espanya passarà demà per Muro

La Volta Ciclista a Espanya torna a passar per Muro. En concret, demà divendres, la serp multicolor travessarà el nostre poble en la setena etapa que eixirà de Gandia i finalitzarà al Balcó d’Alacant.

Els ciclistes arribaran de Setña i recorreran Muro direcció a l’Alqueria d’Asnar. Està previst que el seu pas es done entre les 14.31 i 14.38 hores, depenent de la velocitat de la seua marxa. Prèviament a les 13.12 hores està previst que passe la caravana.

El regidor d’Esports , Kike Pascual destaca que «aquesta és una oportunitat de veure ciclisme del més alt nivell. De nou la comarca estarà present en tots els mitjans de comunicació. Una oportunitat de donar-nos a conéixer perquè al llarg de tot l’any puguen arribar cicloturistes a recórrer els nostres paratges».

Des de l’organització demanen que s’evite les aglomeracions i que es complisca amb totes les normes de prevenció de la Covid-19.

L’etapa que passarà per Muro als 41 km de l’eixida, d’un total de 152, és considerada de muntanya en passar per 6 ports: La Llacuna de 1ª Categoria, Benilloba de 3ª Categoria, Tudons de 2ª Categoria, El Collao de 2ª Categoria, Tibi de 3ª Categoria, i l’etapa finalitzarà al Balcó d’Alacant de 1ª Categoria, a 995 metres d’altitud, i 8,4 km de pujada amb una mitjana del 6,2%, arribant en els trams finals al 14%.