La Unió Musical de Muro celebra la festivitat de Santa Cecília

En nom de la patrona, Santa Cecília, tradicionalment la Unió Musical de Muro celebra diferents actes per a recordar als nostres músics, per a rebre nous components i felicitar els músics que compleixen 25 o 50 anys de permanència a aquesta entitat bicentenària.

Però aquest any no sols es realitzaran totes aquestes celebracions, sinó que a més podrem escoltar a diversos solistes internacionals estrenant un obra d’allò més extravagant, i també s’acomiadarà a la persona que ha estat al capdavant de la nostra entitat durant aquests últims onze anys.

Per aquest motiu Rafa García Vidal ha programat diverses peces que per a ell han significat, signifiquen i significaran molts sentiments cap a la nostra banda, i cap al poble de Muro; i és que iniciar el concert amb l’expressiu pasdoble del mestre Alcaraz Añorando a Muro és tota una declaració d’intencions per part del nostre encara actual director. Seguidament, tindrem el privilegi d’escoltar “la première” d’una obra, escrita per Carlos Pellicer, per a dos solistes de rellevància internacional com són Rubén Simeó i Santiago Cimadevilla, on de segur que ningú es quedarà indiferent. Aquesta primera part finalitzarà amb una emotiva obra del compositor japonés Satoshi Yagisawa.

La segona part s’iniciarà amb El Ti Salvador, un dels pasdobles més representatius del murer José Rafael Pascual Vilaplana, i per últim la BUMM ens endinsarà en els sons d’una de les obres més interpretades d’Andrés Valero.

Com veuen tot un recull d’obres de diferents estils que pretenen fer-nos gaudir d’aquest assenyalat dia entre música i músics. Aquest concert especial Santa Cecília 2022 tindrà lloc el pròxim dissabte 3 de desembre, a les 18:30 hores, en el Centre Cultural Polivalent.

Banda Jove

La celebració de Santa Cecília 2022 es tancarà el diumenge 11 de desembre amb el protagonisme de la Banda Jove. A les 11:30 hores tindrà lloc el cercavila des de la seu de la Unió Musical de Muro fins el Centre Cultural Polivalent. A les 12:00 hores està previst el concert en honor a Santa Cecília sota la direcció de Juan Gadea Fullana. Reserva d’entrades en aquest enllaç uniomusicalmuro.org