‘La Pujà’ posa fi a les Festes de Muro

Ahir van culminar les Festes de Moros i Cristians de Muro del 2023 amb la celebració de ‘La Pujà’, unes jornades que van tindre com a acte central i destacat el trasllat processional de la Mare de Déu dels Desemparats a la seua Ermita. Els festers van deixar arrere el xicotet parèntesi existent entre ‘Els Trons’ i el cap de setmana per a reprendre de nou l’activitat festera en la nit del dissabte.

Després dels sopars en les seus de les diferents Filaes es va dur a terme la popular ‘Entraeta’ pels carrers del cacs antic i les mateixes van tornar a destacar per la participació de totes les formacions mores i cristianes.

Ja el diumenge al migdia es va celebrar la Missa de Difunts en la Parròquia. A la vesprada, va donar inici l’Entrada en la qual de nou van participar els festers de tots dos bàndols per a recórrer els carrers del centre històric, i finalment, va arrancar la processó de ‘La Pujà’ des de l’Església de Sant Joan Baptista en la qual les Filaes, els càrrecs d’enguany, l’Angelet i nombrosos fidels van acompanyar a la Patrona fins a la seua Ermita.