LA NO UNIFICACIÓ DEL SANT JOAN BOSCO ES RESPONSABILITAT DE L’ACTUAL CONSELLERIA

El CEIP Sant Joan Bosco, de nou, veu la seua unificació retrassada. Els populars lamenten que el govern municipal utilitze el partidisme per a ocultar que son Ximo Puig, Mónica Oltra i Vicent Marzá els que no donen ni la cara ni els mitjos per a agilitzar la tan esperada unificació.

“És incomprensible que es pressuposten 50 milions d’euros en una televisió pública per a col·locar als seus i que no hi hagen ni mitjos ni iniciativa per a complir amb el que deien que era prioritari” comenta Ray Montava, president del Partit Popular de Cocentaina. “Veiem amb estupor que Mireia Estepa tire sobre les esquenes de l’anterior govern tot lo que no s’atreveix a recriminar a l’actual executiu que porta, en Conselleria dos anys i mig i en Cocentaina des de 1979”.

Els populars també demanen explicacions públiques a Marzá, i recorden que tant PSOE com Compromís i Guanyar van votar en contra de la seua dimissió al Ple tot i la “greu crisi educativa” que pateix Cocentaina pel tancament de la unitat de 3 anys del CEIP Real Blanc de forma unilateral i pels reiterats retrassos amb la unificació del Bosco.

Els populars també lamenten que siga l’Ajuntament de Cocentaina el que tinga que assumir les competències per a construir el col·legi quan eixes competències son “de la Generalitat de Ximo Puig i Mónica Oltra que no han plantat ni una rajola de la unificació a un mes de 2018”.