La Manco tramitará el Pla Convivint de SOMRIURES

Dijous passat es reuniren membres de l’associació SOMRIURES amb el president de la Manco, Blas Calbo i el seu gerent, Arnaldo Dueñas, per tal de que assumisquen les gestions i tràmits del Pla Convivint, pel que fa al Centre de Dia Comarcal que SOMRIURES ha sol·licitat que s’ubique a Benimarfull.

Cal recordar que, al Pla Convivint 2021-2025, es preveuen, entre altres, una sèrie d’infraestructures de serveis socials per a persones amb diversitat funcional. Més concretament, a l’Alcoià-Comtat, es contemplen tres: dos centres de dia, un a Benimarfull i altre a Castalla, i un centre residencial a Ibi.

En aquests moments l’Ajuntament de Benimarfull està finalitzant els tràmits legals necessaris al Registre de la Propietat, perquè de seguida puga ficar-se en marxa el procés de cessió de l’edifici a la Manco.

Acollint-se a aquest Pla, la Mancomunitat podrà disposar de tot el finançament necessari per a la reforma, equipament, honoraris professionals de redacció de projecte, direcció d’obra, etc.

Per a Hipòlit Agulló, president de SOMRIURES: «la suma de la Generalitat, amb el Pla Convivint, la Manco, l’Ajuntament de Benimarfull i SOMRIURES estem segurs que serà un èxit per assolir eixe futur digne que venim reivindicant, per als nostres fills. Des d’un primer moment, sempre hem apostat per la implicació de les administracions públiques per construir un projecte públic, inclusiu, innovador i pioner, com el que defensem des de SOMRIURES».