La Manco entrega els premis del I Concurs Juvenil de Relats Breus

El I Concurs Juvenil de Relats Breus organitzat per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat amb la col·laboració de la Fundación Mutua Levante i la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià ja té guanyadors.

A la categoria de 17 a 30 anys, el primer premi, consistent en 200 euros i un lot de llibres, ha estat per a Celia Pérez, pel relat «Arrels d’ací i d’allà». El segon premi, dotat amb 90 euros i un lot de llibres, ha recaigut en l’obra «D’oca a oca», escrita per María Gutiérrez.

L’obra guanyadora a la categoria de 12 a 16 anys és «Unes festes passades per rondalles», escrita per Hugo Lucas, qui ha rebut 150 euros i un lot de llibres. El segon premi, dotat amb 60 euros i un lot de llibres, ha estat adjudicat a Sofia Soriano, per «Les set coves».

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat responsable de l’Àrea de Joventut ha mostrat la satisfacció de l’entitat davant la participació en el concurs, i ha afegit que «la Manco continuarà lluitant per la difusió de la nostra llengua i la cultura”.

Francesc Gisbert, membre de la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià, ha felicitat els impulsors de la convocatòria, ja que «hi ha molt pocs concursos juvenils que no siguen escolars», i ha transmés la satisfacció del jurat davant la qualitat de les obres presentades.

Pep Jordà, representant de la Fundación Mutua Levante, ha posat l’accent en la valentia que suposa escriure i compartir allò que s’escriu, «gràcies per posar en paper els sentiments i pensaments més íntims per compartir-los amb qui vulga llegir-los».