La Fira de Tots Sants torna als carrers de Cocentaina

La Fira de Tots Sants tornarà als carrers de Cocentaina amb un format adaptat a la situació que estem patint, però podrem gaudir d’expositors comercials, concerts, exposicions, atraccions i gastronomia.

Segons han anunciat aquest matí l’alcaldessa, Mireia Estepa i la regidora de Fira, Eugenia Miguel enguany «tan sols s’utilitzaran les places i carrers més amples de Cocentaina, en un recorregut en què la mascareta serà obligatòria».

A més el nombre d’expositors s’ha reduït «i passarem dels 800 que participen normalment, als 235 d’enguany».

A més, una de les novetats que presentarà el certamen serà «que gaudirem de la Fira en dos caps de setmana diferents. El primer, del 29 d’octubre a l’1 de novembre, a on tindrem mercat medieval, el soc àrab, el poblat valencià, i els expositors d’innovació, tecnologia, esport, medi ambient i llar. Al següent cap de setmana, del 5 al 7 de novembre, acudiran els expositors d’alimentació, maquinària agrícola i industrial, automoció i els de gran format. Hi haurà fira d’atraccions mecàniques, exposicions i activitats culturals els dos caps de setmana».

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa i la regidora de Fira, Eugenia Miguel, ens donen més detalls sobre la 675 edicio de la Fira de Tots Sants.