LA FIRA DE TOTS SANTS PREPARA EL SEU DISPOSITIU DE SEGURETAT

La Junta Local de Seguretat de Cocentaina s’ha reunit aquest dilluns al matí per organitzar el dispositiu de seguretat ciutadana per als dies de la Fira de Tots Sants. La reunió ha estat presidida pel secretari general de la subdelegació del govern, José Antonio Cuadros, acompanyat per l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, la regidora de Fira, Mariona Carbonell, i el de Seguretat, Toni Hernández, així com representants de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Bombers.

Està previst reforçar el dispositiu de seguretat en un centenar d’agents de Guàrdia Civil al dia, la Policia Local treballarà amb la seua plantilla habitual, i la unitat adscrita també es veurà reforçada en una o dos patrulles per torn. Així ho ha explicat Cuadros, que ha assegurat que “l’última edició va transcórrer sense incidències de seguretat, i anem a treballar en la mateixa línia”.

Per la seua banda, el cap de Policia Nacional d’Alcoi, Jesús Sánchez, ha explicat que donaran suport operatiu als cossos i forces de seguretat de l’Estat en la identificació de ciutadans estrangers. També des de la comandància de la Guàrdia Civil d’Alacant, Antonio Dardel, ha explicat que mantindran vigilat tant el nucli urbà com les urbanitzacions més apartades, ja que “la gent deixa buides les seues cases i de vegades es produeixen robatoris”.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha agraït a les forces de seguretat el seu treball perquè tot funcione correctament. En la mateixa línia s’ha mostrat la regidora de Fira, Mariona Carbonell, qui ha assegurat que tots els efectius que es desplegaran durant els dies 1, 2 i 3 de novembre són una part fonamental de la Fira.