Juan Francisco Ferreirol campió de l’Europeu de BJJ Esportiu Gi & NoGi 2020

El passat dissabte es va celebrar al Palau Veldòdrom Lluís Puig de València, el Campionat Europeu de BJJ Esportiu Gi & NoGi 2020.

El campionat es va celebrar a porta tancada i va comptar amb la participació de 12 països europeus i 8 països convidats, amb un total de 368 esportistes.

Un dels participants, va ser Juan Francisco Ferreirol, més conegut com a «Pachi», i va quedar campió en la seua categoria, en la modalitat de grappling.

El terme grappling procedeix de la paraula anglesa GRIP i es refereix a una modalitat de lluita que busca tenir sota control a l’oponent sense efectuar cap cop, mitjançant estrangulació, immobilitzacions, luxacions i enderrocaments per a després guanyar el combat.

«Pachi» actualment entrena en el gimnàs Murofighteam, de la mà de Juan Pedro Martinez «Juanpe». Enguany tenia previst anar a cinc competicions però a causa de la pandèmia que estem sofrint a nivell mundial, sols podrà fer aquesta.

«Pachi» vol donar les gràcies al seu mestre per estar sempre i fer del seu gimnàs la seua segona casa, també a Leandro Pedrosa per formar part de la seua acadèmia, al seu company inseparable Wojtek, i com no, als amics i a la seua familia.