Jornades Cocentaina cap a la Sostenibilitat

Cocentaina acull del 17 al 30 de setembre les III Jornades Cocentaina cap a la Sostenibilitat. Com en edicions anteriors des del Departament de Medi Ambient es pretén promoure trobades i espais per a reflexionar sobre el consum dels recursos, l’ús eficient que realitzem de l’energia i el foment de la sostenibilitat.

Les jornades seran inaugurades el dilluns dia 17, a les 19.30 hores, per Júlia Company, Directora General del IVACE; Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina i Saül Botella, regidor de Medi Ambient. Seguidament s’iniciarà la conferència “Eficiència energètica i l’ús de les energies renovables”.

Aquestes jornades dirigides al públic en general, abordaran experiències, instruments i programes des de l’eficiència energètica, ús de renovables, mobilitat elèctrica, autoconsum, investigació i nous materials, així com l’experiència d’empreses i entitats que promocionen la comarca des de l’aposta pels recursos locals, de proximitat buscant implementar criteris de sostenibilitat: Restauranr L’Escaleta, Vins del Comtat, Carrefour, Parc Natural Serra de Mariola y Funbici.

Les jornades finalitzaran el divendres 28 de setembre amb la presentació del llibre “L’embruix de la Mariola i els seus voltans. Vivències i tradicions” de Ferran Albors.