JOAN BELVIS, MILLOR ESPORTISTA DE 2018

Divendres passat va tindre lloc a la Casa de Ferro l’acte de lliurament dels Guardons Esportius corresponents a l’anualitat 2018. D’aquesta forma la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro va voler rendir un homenatge a tot el col·lectiu local, especialment a aquells esportistes que per la seua trajectòria han destacat en gran manera en l’últim any.

La gala, conduïda pel periodista Lluís Cascant, va incloure el lliurament de les Beques Acadèmic-Esportives valorades en 500 euros a Hugo Cruz, Joana Quiles i Ana Doménech. “Les Beques són una xicoteta ajuda per a alleujar, en part, les nombroses despeses que han de suportar les famílies dels esportistes, ja que no podem romandre aliens a les dificultats econòmiques de gran part de la societat”, va assegurar el regidor d’Esports, Eli Pérez.

També es va procedir  al lliurament dels Guardons als esportistes murers més destacats, prèviament votats pels integrants de la Junta Esportiva Municipal. En aquest cas els reconeguts van ser, Hugo Cruz (karate) Millor Esportista Promesa, i Joan Belvis (motocross) Millor Esportista Individual.