JA ES CONEIXEN LES PROPOSTES FINALISTES DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE COCENTAINA

El passat 30 de novembre es tancava el període de presentació de propostes per a 2019. Totes elles junt amb els seus respectius informes tècnics es trobaran en breu a disposició de la ciutadania per a la seua consulta a la pàgina web www.cocentainaparticipa.com

Les propostes han sigut informades pels especialistes pertinents de l’Ajuntament de Cocentaina: el tècnic de cultura, l’arquitecte tècnic, la interventora, el coordinador d’esports i la tècnica de patrimoni. Tots ells han valorat als seus informes que la proposta feta pels veïns i veïnes fora tècnicament i econòmicament viable, resultant que dels 9 projectes presentats un total de 4 es podran votar perquè són finalment viables.

La ciutadania podrà triar entre:

* Parc amb aparells biosaludables.

* Redacció de l’estudi de viabilitat econòmica de la piscina coberta.

* Festival de cultura contemporània.

* Parc amb aparells de workout o cal·listènia

Una de les novetats dels III Pressupostos Participatius, a banda del calendari i el I Concurs de Curts – Influencer de Participació, és la possibilitat de reclamar al tècnic per estar en desacord amb l’informe de no viabilitat que haja fet, donant així, l’oportunitat d’aclarir alguns dubtes que l’especialista municipal tinga i fent, sempre que siga possible, l’informe viable.

El pròxim 12 de febrer a les 19:30 hores al Centre Social Real Blanc tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes notificades com a viables, un encontre on les entitats i persones que han preparat els projectes donaran a conéixer en profunditat la seua idea i on podran resoldre els dubtes del públic assistent.

A partir d’aquesta data, 12 de febrer, i fins al 27 del mateix mes s’iniciarà el període de votacions online, en la pàgina web www.cocentainapartipa.com

Per a la votació presencial s’haurà d’acudir el 28 de febrer al Centre Social Real Blanc en horari de 8 a 15 hores i de 17 a 21 hores on estarà l’urna i les paperetes al despatx d’ordenances. Caldrà mostrar el DNI per a poder votar i ser major de 16 anys.