I CURSA DEL DIA DE LA DONA A COCENTAINA

L’Associació de Comerç de Cocentaina i l’Ajuntament organitzen per primera vegada al municipi la Cursa del Dia de la Dona.

L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 14 de març a les 16:30 hores amb eixida des del Centre Social Real Blanc on hi haurà diferents grups de ball amenitzant l’acte i on també es llegirà el manifest del 8 de març.

Són molts els negocis que han volgut col·laborar amb aquesta cursa tan especial que, a més a més, destinarà 1€ de cada dorsal venut a l’Associació Il·lusiona’t.

La cursa, que recorrerà part de la via verda del Ferrocarril, compta amb tres categories diferenciades: cursa de 8 km,  marxa a peu de 8 km, i cursa per a xiquets i xiquetes de 400 metres.

Les inscripcions s’han de fer a www.sportmaniacs.com i les persones que s’apunten rebran una borsa del corredor amb una camiseta que ha sigut subvencionada amb part dels diners que rep l’Ajuntament de Cocentaina del Pacte d’Estat contra la violència de gènere i que mostrarà el missatge central de la campanya de publicitat i el logotip creat per a 2020.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, es mostra molt contenta «és la primera vegada que s’organitza a Cocentaina un esdeveniment d’aquestes característiques i he de felicitar a l’Associació de Comerç per aquesta magnífica iniciativa i per tot el treball que porta al darrere. Convide a tota la població a participar de la jornada i a córrer o caminar per una bona causa: la reivindicació de la igualtat».

La recollida de dorsals podrà fer-se al Centre Social Real Blanc, el dissabte 14 de març, en horari de 10:30 a 12 hores i de 15 a 16 hores.