Hugo Cruz triomfa a Eslovàquia

El passat 4 de juny es va celebrar el Torneig Internacional de Karate Kyokushin «SLOVAKIAN OPEN» a la ciutat de Dunajska Streda. El campionat va comptar amb participants de cinc països: Àustria, Croàcia, Eslovàquia, Espanya i Hongria.

Hugo Cruz va decidir competir en la categoria Pesos Super Pesats (+90 kg), pesant només 84 kg. En semifinals es va enfrontar amb el campió hongarés i campió mundial, Attila Kukuly, al qual va guanyar per Wazari.

Ja en la gran final es va enfrontar amb un altre competidor hongarés, al qual tenia tocat de la clavícula després de colpejar-lo fortament amb el puny, però en un d’aquests colps l’hongarés va caure a terra assenyalant que li havia colpejat en la mandíbula, i els jutges van amonestar a Hugo Cruz impedint que guanyara el combat.

Hugo va aconseguir el subcampionat del Torneig Internacional de Karate Kyokushin «SLOVAKIAN OPEN», però es va emportar el premi com a Millor Lluitador fruit de demostrar el seu esperit i valentia per a competir enfront de rivals de superior pesatge.