GUITARRA CLÀSSICA EN LA PROGRAMACIÓ DE LA FIRETA DE SANT ANTONI

Dissabte passat va tindre lloc a l’Arxiu Municipal de Muro un concert de guitarra clàssica realitzat per integrants de l’Associació José Luis González, Amics de la Guitarra d’Alcoi.

Les regidores de Cultura, Xelo Cascant i Turisme, Aida Martínez, assistents a l’acte, han volgut destacar la seua satisfacció per l’assistència de públic a aquest concert programat en els actes de la Fireta. Un concert en el qual es va poder gaudir d’una bona qualitat artística en una sala amb interessants condicions acústiques.

“Des de la regidoria de Cultura volem agrair la participació dels guitarristes de l’Associació José Luis González, així com la col·laboració de Guitarres Alhambra, una empresa que des de Muro porta la guitarra espanyola a tot el món”, ha manifestat Cascant.

El concert va tindre lloc dissabte passat, 11 de gener, a l’Arxiu Municipal, on es van interpretar obres de Johann Sebastian Bach, Fernando Sor, Francisco Tárrega, Joaquin Malats, Manuel de Falla, Roland Dyens, Yukiharu Inoue o del mateix José Luis González, entre d’altres.

Les interpretacions van ser realitzades pels guitarristes Jordi García, Silvia Jordá, Marcial Muñoz, Vera Pastor, Ignacio Palmer, Joan Aracil, Jaime Botella i Hiroshi Fujii.

L’Associació José Luis González, Amics de la Guitarra d’Alcoi, d’àmbit comarcal, va ser creada l’any 2016 amb dos objectius bàsics, la promoció de la guitarra i el suport als guitarristes, principalment als més joves que estan iniciant-se en el món de la guitarra.