Gran espectacle al Campionat Autonòmic de Patinatge disputat a Muro

El pavelló cobert del Poliesportiu Municipal de Muro ha acollit, aquest dissabte 4 de març, el Campionat Autonòmic i Trofeu Promocional «Grup Xou» de patinatge artístic.

Al voltant de 150 patinadores i patinadors representant als clubs (CP Muro, CP At. Montemar d’Alacant, CP Santa Rosa d’Alcoi, CP Alginet, CP Santa Teresa d’Alacant i CP Alcoi), han delectat al nombrós públic assistent amb un estètic i magnífic espectacle, propi dels millors esdeveniments.

Cal ressaltar que és la primera vegada que es disputa aquest tipus de campionat a Muro, fruit de l’adequació de la superfície de la instal.lació del pavelló cobert per poder així albergar aquestes vistoses competicions.

El regidor d’Esports, Kike Pascual, ens ha comentat que «estem molt contents del fabulós espectacle que hem pogut gaudir a càrrec de totes i tots els participants, la meua més sincera enhorabona. A més, des de l’Ajuntament de Muro volem ressaltar el recolzament rebut per part de la Federació Valenciana de Patinatge, i per damunt de tot el grandíssim treball i implicació del Club Patí Muro per a portar endavant aquest campionat, des de les patinadores i patinadors, fins directius, cos tècnic i familiars dels i les esportistes».