FPA BENIASSENT TANCA LES ACTIVITATS LECTIVES AMB LA FESTA DE FI DE CURS

FPA Beniassent ha programat l’acte d’acomiadament del curs 2018-2019 per al divendres 14 de juny a les 19.30 hores al Palau Comtal. Aquest és un acte obert en què estan convidades les autoritats locals, tant de Cocentaina com de Muro, i hi haurà parlaments, actuacions del grup de teatre, del taller de gimnàstica de manteniment i zumba, del taller d’anglés, del grup de guitarra i bandúrria i dels tallers de balls de saló de Cocentaina i de Muro.

A més es farà l’entrega de diplomes als grups de persones neolectores i d’Educació de Base i de notes i títols a l’alumnat de Graduat en Educació Secundària. La festa acabarà amb un berenar final de germanor.

A partir del dimarts dia 11 i fins el divendres dia 15, es podrà visitar l’exposició dels tallers de manualitats de l’alumnat de l’escola: treballs de ceràmica, pintura i dibuix, restauració de mobles, boixets, pintura sobre tela i costura. L’exposició estarà ubicada la Sala d’Armes del Palau Comtal.

Per a la setmana que ve, el dimecres dia 19, hi ha programat un viatge a Dénia-Xàbia: activitat lúdico-educativa que tancarà el curs 2018-2019.

Període de matriculació curs 2019-2020

A partir de la primera setmana de juliol, FPA Beniassent Cocentaina-Muro obrirà el període de matriculació per al curs 2019-2020. L’horari de matrícula serà, tant a Cocentaina com a Muro, el dies 2, dimarts; 3, dimecres; 4, dijous; i 5, divendres, en horari de matí de 9.30 a 13.00 hores, en cadascun dels centres.

La informació completa amb els horaris de tots els tallers i els fulls de matrícula s’han d’arreplegar en qualsevol dels dos centres, o s’han de descarregar de la pàgina WEB https://portal.edu.gva.es/fpabeniassent/

El centre manté l’oferta educativa del curs anterior i recomana llegir les instruccions annexes per a formalitzar la matrícula o posar-se en contacte amb el centre en els telèfons 965533650 i 965533652 de Cocentaina i 608563587 de Muro per a resoldre qualsevol dubte.

FPA Beniassent recorda que a partir de setembre hi haurà un nou període ordinari de matriculació per a les persones que no vulguen o no puguen matricular-se ara.